.

29 nov. 2014

Povestiri SF

Revoluția

22 decembrie 2080, pe ecranul cu cristale nanopsihologice apare 23745ESCU, dizident anticapitaregalist. Este însoțit de roboți îmbrăcați în roșu, iar pe fundal tronează un drapel cu 7 găuri: 
- Veniți la televiziune să apărăm revoluția, teroriștii sunt în televiziune, se trage cu lasere din alea, breloc!!!

Totul a pornit de la 98744OKEȘ, un meditator transoccidental care a vrut să cânte Lambada în biserică, melodie interzisă de 100 de ani după ce un comunbaronist a postat pe Facebook videoclipul modificat în Videshop, punând capetele Regelui Mihai și al Prințesei Duda în locul la brazilienii ăia. 

25 decembrie 2080, cuplul prezidenregal a fost capturat și închis într-un acvariu plin cu șampanie. Vor fi ținuți acolo până la proces, pentru asta urmând să fie transportați la Târgometrocity. 

05 ianuarie 2081, revoluția a învins, comunbaroniștii dau Imperiul Român în judecată revendicând tot felul de terenuri pe Lună și pe Saturn. Pădurile de pe Pluto nu mai sunt interesante după ce Ministerul Culturii a defrișat toate pădurile de acolo ca să facă cărți. Pe Univerook apar primele miliarde de comentarii, unele dintre ele acuzând actuala populație că nu cunoaște istorie:
- Mai citiți și voi o carte înainte să comentați! Pădurile alea erau ale PCR-ului, dar dacă sunteți ignoranți și habar nu aveți cine a fost Nicolae Ceaușescu sau Dej n-am ce să vă fac!
- Păi ce-au făcut comuniștii de pe vremea aia când au venit capitaliștii? Au fugit cu elicopterele și cu TAB-urile! Mai citim și noi, să nu crezi acum că suntem toți tâmpiți!
- Da, au fugit cu elicopterele, dar înainte au dat câte 100 de lei cetățenilor! Tu ai idee ce însemna 100 de lei pe vremea aia?! Erau cât un filozofilion în zilele noastre!
- Ah, n-am știut asta, dar dacă e așa atunci nu știu ce să spun, nu înțeleg cum au putut să refuze așa ceva... 
- Eh, era mai proastă lumea pe vremea aia, nu erau ca noi!
- Asta așa e, ai dreptate!

(Nu va mai urma pentru că știți deja ce urmează să se întâmple)

0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!