.

5 nov. 2014

De două zile

Stau și mă gândesc 


Nu cred că a existat vreo zi în care să nu găsesc cutia plină cu reclame. N-am nimic cu nimeni, să nu credeți că mă deranjează cine știe ce, dar câteodată e aiurea pentru că îndeasă multe hârtii din alea și când deschid cad toate pe jos! Trebuie să mă aplec, eu am burtă, pulii mei, în momentul ăla le bag și le scot la toți câte ceva undeva. Eh, pentru faza asta am zis că dacă am vreodată ocazia o să mă răzbun, că doar nu degeaba se numește blogul ăsta cum se numește.

Și au căzut ăștia de la Pizza Gran Caffe! Nu e vina lor, putea fi oricare în locul lor, cu toate că nu știu dacă la alții există oferta asta super specială. De două zile mă gândesc care-i cea mai bună formulă prin care să fac mișto de ei și încă nu m-am decis. O să vă spun și vouă, poate mă ajutați. 


Deci, la faza cu băutură gratis e simplu, completezi talonul și primești o băutură de care vrei tu, e clar. Eh, dar de faza cu un singur asterisc ce spuneți? Pentru că eu aici am probleme! Cum să fac?! Pentru că eu m-am gândit așa: comand 5 pizza diferite (din alea XXL) și când vine omul cu ele mă apuc de halit! Mănânc o felie de pizza cu ceva pac, nu-mi place, n-o vreau, dă-mi să halesc din alta! Și tot așa, dacă ai mâncat 5 felii de XXL ești mai mult decât ok, mai bei un suc, ceva și gata. La final îi spun că nu-mi place niciuna și nu-i dau nici un ban! Ah, bine, îi plătesc sucul, am uitat de el. Ce spuneți, este o idee bună? Sau să aleg varianta în care să-i sun și să-i întreb direct: "Bă, aveți probleme cu capul?! Ce panaramă de ofertă este asta? Păi nu vă dați seama că cineva poate scrie la mișto pe un blog despre voi?"

0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!