.

30 oct. 2014

Mulțumesc Serviciilor

Doar cu voi să se mai distreze lumea, că altfel...

Eu le sunt cel mai recunoscător din lume Serviciilor, pe bune. Dacă nu erau Serviciile astea eram vai de capul nostru, eram toți triști și intrați demult în depresie. Nu știu dacă realizați, dar toată buna dispoziție, de fiecare dată când vă distrați și vă simțiți bine, totul se datorează lor: Serviciilor! Sper că v-ați dat seama că nu vorbesc despre alea imateriale, intangibile, nestocabile... Nu, vorbesc despre Serviciile alelalte, alea a căror definiție n-o găsiți dacă faceți Managementul serviciilor! Bravo, acum, că s-a prins toată lumea, să ne dăm drumul.

Și cum dreacu să nu fie distractiv? Păi vine unul și spune că el nu-l cunoaște pe altul, că habar nu are cine e, că nu l-a văzut în viața lui sau, caz mai des întâlnit, că îl urăște de moarte! Și o ține langa așa până când, într-o dimineață, te trezești cu o fotografie în care unul e cu altul la masă, rupți de beți, cu femei în chiloți pe lângă ei! Fără neveste, nevestele acasă, își așteptau soții respectabili să vină de la birou sau de pe unde mai mint ăia că sunt atunci când pleacă de acasă! Ok, nevestele nu se vor distra la faza asta, dar restul ne pișăm pe noi de râs! Și imaginați-vă mai departe, vin corbii media, vin ăia cu microfoanele după ei, cu camerele: "Domnu', domnu', cum comentați?". Ăla fuge pe acolo, nu mai știe pe unde să se ascundă, ăștia nimic: "Domnu', domnu', ați spus că nu-l cunoașteți! V-ați cunoscut la intrare sau în bordel când v-o trăgeați cu alea p'acolo?!". Ce mai, comedie maximă să-l vezi pe nenorocit și gândindu-te că acasă îl așteaptă nevastă-sa:))) Nevastă care, în multe din cazuri, este chiar aia cu banul! L-a luat pe pârlit și l-a făcut om pentru c-o mințea de trei ori pe zi c-o iubește (ok, ea e cum e, n-ar fi luat-o nimeni dacă era săracă, de acord cu voi la faza asta).

Și ăsta e doar un exemplu! Mai sunt ăia care:
- Ați furat?

- N-am furat în viața mea!
- Păi în documentul ăsta scrie că ați furat, scrie și cum și cât!

(fuge ăla, pleacă din studio, se bagă în dulap)

- Ați luat șpagă?
- Cine, io? Io n-am luat șpagă în viața mea!
- Păi caltaboșii ăia ai cui sunt? Uitați aici foto și video!
(pleacă la pușcărie imediat, singur!)

Și exemple până răspoimâine, nu mai stăm acum să pierdem timpul. Au timp Serviciile, noi nu trebuie decât să așteptăm puțin până la următoarea porție de râs (amar, ok, dar măcar râzi, nu ești trist, nu intri în depresie, pulii mei).

0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!