.

10 oct. 2014

Să ne mai luăm puțin...

... de lume

D-ul de la Tesla vine de la Dual Motor și nu de la vreun nou model. Practic e S cu tracțiune integrală, dar ziariștii au început cu din alea, că ce mare șmecherie, că ce să-ți povestesc... Futu-vă rasa-n gât de zdrențe, dacă vă bag pe gât articolele pe care le scriați acum 4-5 ani vă sufoc cu ele, nenorociților! Vă amintiți cum scriau? Că ce căcat, mașina electrică e un pișat, gunoi, nu are nici un fel de viitor, iar acum scot ăștia tracțiune integrală și li se pare nimic!:)))

Alitalia a fost cumpărată de Etihad! Vă amintiți că vă povesteam despre o vecină care acuza străinii pentru falimentul Alitalia:))) Da, că cică zboară străinii cu low cost-ul și de aia dă Alitalia faliment. Eh, uite că au venit ăștia de la Etihad și ce credeți? Exact, i-a zburat pe toți de la Alitalia și acum urmează să facă angajări pe bază de concurs, de ce știe să facă fiecare:))) Ca să vezi, vecina, ai avut dreptate, era vina străinilor pentru faliment, era vina lor că n-au venit mai demult să dea afară toate reptilele alea de italieni care-și băgaseră neamurile pe acolo și-și făcuseră firme cu care căpușau Alitalia!

Trei americani au luat Nobel-ul pentru becurile alea LED, practic viitorul în ceea ce privește iluminatul casnic și public (la noi nu, la noi mai durează 25 de ani). Îmi place cum prezintă japonezii știrea: "Trei americani, Shuji Nakamura, Isamu Akasaki și Hiroshi Amano, născuți în Japonia, au inventat...". S-a înțeles, domnii cu chimia?!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!