.

20 oct. 2014

Pregătiți-vă!

Din ianuarie 2015 încep apocalipsurile!

Bă, prima dată Mazăre le spunea constănțenilor că trebuie votat USL pentru că Port și din seria vă dăm subvenții! Când s-a prins lumea de țeapă era deja târziu, USL nu mai era, așa că Mazăre a venit cu altă vrăjeală: că semnați petiție dacă vreți Port! După petiție au venit ăia ai lui de la București și i-au tras două palme peste ochi, așa că a terminat-o și cu petiția. A comentat el ce-a comentat, că Băsescu, că nu-i mai dă voturi lui Ponta, s-au supărat ăia și i-au tras-o de tot: i-au luat și ce avea:)))

Acum o dă în vrăjeală, îi anunță pe constănțeni că nu mai are de unde să dea subvenții (nici până acum n-a avut, dar nu dădea de la el oricum) și, mai mult ca sigur, o să vină cu prosteala că trebuie votat Ponta președinte, ca să modifice PSD-ul legea și să-i dea iar Portul. Doar că Ponta și PSD-ul au alte treburi în momentul de față! Sunt probleme pe la București cu socrul, cu părinții fondatori, cu toate astea! Până și Dragnea și Șova sunt supărați leoarcă, pare că nu mai are nimeni timp de Mazăre și de Nicușor, s-a cam plictisit lumea de ei! Pentru că, vă dați seama, dacă intră gașca de la București la zdup degeaba se agită Mazăre să scoată lumea la vot, chiar n-o să mai aibă rost, după ce termină cu ăia îi vine și lui rândul... 

E nasol! Nu, nu pentru ei, oamenii pun pariu că s-au asigurat pentru 25 de vieți, pot sta câțiva ani la pârnaie, nu asta e problema, dar e nasol pentru ăia care vor trebui să plătească câte 358,54 lei pe gigacalorie din aia! Pentru că atât e la Constanța! La noi nu e ca la Oradea sau ca la București, la noi e 300 unde alții plătesc 80 de lei și e 800 unde alții plătesc 250! Cam aia e la Constanța! Dar o merităm, am votat subvenții ani de zile, era normal să se termine distracția într-o zi. Asta e, din ianuarie o să plătească și ăștia mai săraci 358,54, nu doar bogații care au salarii de la 1500 în sus (că așa a spus Mazăre, dacă iei 1501 lei ești bogătan!). La mine pe scară mai mult de jumătate sunt subvenționați, dar faza e că și printre ăștia sunt care au restanțe! Rămâne de văzut ce-o să se întâmple din ianuarie 2015, probabil se taie totul și cu asta basta, oricum au ajuns ăia cu gazele. Gazele am înțeles că sunt ieftine, costă vreo 8000-10000 de lei să-ți tragi. Pulii mei, vorba lu' ăla, primul ministru al Angliei: "vedem noi, ne descurcam"!

P.S.: Să nu credeți că vreau să vă influențez votul, departe de mine gândul ăsta, oricum nu mai contează! Că Ponta, că Mazăre, că altul oricum e timpul scurt să faci în două luni ce nu s-a făcut în 25 de ani. Votați cu cine vreți, dar după aia pregătiți-vă, rugăciuni multe la biserică să nu fie iarnă grea! Hai, dați-o dreacu de treabă, la câte biserici sunt în Constanța este imposibil să nu audă Dumnezeu!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!