.

27 oct. 2014

Indiferent cine câștigă

STAȚI ACOLO!!!!

Nu vă spuneam toate astea dacă nu începea și Macovei cu prostiile astea. Hai, dacă vă spune doar Ponta vă dați seama și singuri că e vrăjeală, dar când mai începe și Macovei cu din astea trebuie să intervin.

"Mesaj către Diasporă:
Știu că mulți români din diasporă vor să se întoarcă, dar nu-i lasă sărăcia de acasă.
România are nevoie de voi, de mintea voastră, de forța voastră, de curajul vostru, de priceperea voastră. Ați dovedit-o în anii din urmă când banii voștri au susținut economia în plină criză.
Multor politicieni le-au plăcut banii voștri, dar nu și voturile voastre. Au vrut să vă scoată din cvorumul electoral, au redus numărul secțiilor de votare, vă urmăresc cu birocrația oriunde vă duceți în lume.
Vreau să vă regăsiți locul în România, să rămâneți în străinătate din oricare alt motiv decât sărăcia. Iar asta se va întâmpla când se va fura mai puțin, iar la prins hoți știți că mă pricep.
Iată cu ce voi începe: votul electronic, să se poată vota și de pe Marte. Se practică în multe țări. Este rapid, este ieftin și, foarte important, nu poate fi fraudat. Dreptul vostru la vot nu va mai fi călcat în picioare: cetățeni, înainte de toate. Așa va începe întoarcerea voastră acasă.
Ați plecat săraci și umiliți, vă veți întoarce cu fruntea sus."


Ăsta e mesajul, e luat de pe Facebook, dar să nu cumva să puneți botul la așa ceva! E vrăjeală maximă, v-o spune unul care votează cu Macovei la alegeri! Ok, de votat puteți să votați dacă aveți cum și unde, dar nu vă întoarceți, atenție, nu vă lăsați păcăliți, să nu ziceți că nu v-am spus!

Nu are nimeni nevoie de voi aici, de mintea voastră, experiența voastră este egală cu zero aici. Nu contează prin ce multinaționale ați lucrat pe afară, nu contează ce școli ați făcut, aici valorează exact cât valorează negrul de sub unghie pentru unghie! Dacă totuși ați pus deja botul la Ponta și v-ați întors să nu spuneți că ați lucrat afară, spuneți că ați lucrat doar în România! Mințiți, veți vedea că e mai bine și când o faceți nu țineți fruntea sus ca să nu se prindă cineva! Românul de aici nu ține niciodată fruntea sus! Dacă vă apucați să spuneți că ați lucrat prin țări străine sunteți terminați, nu vă mai bagă nici dreacu în seamă, eu vă spun, să nu aud comentarii după aia că nu v-am avertizat! Dar cel mai bine e să rămâneți acolo, eu m-am întors și știu ce vorbesc... În curând plec iar, nu mai am ce face, pentru mine e târziu, au aflat toți că am lucrat pe afară, că nu știu ce, sunt terminat! Când ajung acolo vă mai povestesc eu, până atunci salvați-vă, stați acolo!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!