.

16 dec. 2013

Hai, se poate și mai rău!

Italia prima, după aia noi, normal...

Nu știu cum dreacu de nu reușesc românii să fie înaintea italienilor măcar la prostii. De lucruri bune nu mai discutăm, că nu mai are rost, dar măcar la căcaturi să-i batem câteodată. Nu înțeleg de ce nu suntem în stare, mai ales că avem o clasă politică expertă în idioțenii și aberații.


Uite, iar ne-au luat-o ăștia înainte. Vor să dea o lege prin care nu ma are voie nici măcar marele Google să ia o știre de la cineva dacă ăla nu-și dă acordul. Cum ar veni scrie Cristoiu că cineva a violat o găină, ok? Eh, Google nu poate să-i bage link la căutări decât dacă vrea Cristoiu, iar dacă cineva scrie pe blog despre găină (sau despre violator, tot aia) urmează să fie bătut la tălpi în piața publică, chiar dacă a băgat link și ce mai trebuie băgat pe acolo. Poate Cristoiu vrea să scrie doar pentru el, tu nu ai voie să te bagi decât dacă ai un acord cu maestrul găinilor...

Într-un fel și-au văzut visul cu ochii. Pentru că n-au reușit să bage legea cu interzicerea absolută a internetului, italienii au dat-o în drepturi de autor și alte căcaturi. Ei protejează autorul cum ar veni, dar în realitate se vede tocmai din România că e doar vrăjeală ca să împiedice propagarea unor știri de interes public, mai ales atunci când e vorba de revoluții, sau ce mai fac ei pe acolo. Pentru că să nu credeți că au făcut legea asta ca să protejeze Antena 3 a lor, nu! Pe ăia oricum nu-i urmărește nimeni pentru că spun și scriu aceleași aberații în fiecare zi, în plus publicul lor nu are nevoie de link și de mai știu eu ce pentru că oricum e semianalfabet și nu se uită pe net decât la porno.

Acum ne-au învins, dar eu tot sper să facem și noi într-o zi o chestie cu care să-i înfrângem pe italieni. Nu știu, poate interzicerea dreptului de vot (se discută pe la colțuri și așa ceva), poate o eliminarea totală a taxelor și impozitelor pentru politicieni. Uite, asta mi se pare o chestie foarte bună. Oricum nu-i mai bagă nimeni la pușcărie, de ce să mai plătească taxe și impozite, că doar nu sunt functionari publici, sau mai știu eu ce fraieri din ăștia. Mai mult, o lege prin care să se interzică politicianului să mai vină la muncă! Să nu mai aibă voie, să stea acasă, să stea la el acasă și să doarmă, să spargă semințe (am văzut-o pe proasta aia, stați liniștiți că am văzut-o), să se uite la desene animate la televizor, să stea în morții lor acasă, sau să se ducă la dreacu, unde vor ei, dar să nu-i mai văd. Uite, altă idee bună, să se dea o lege să nu-i mai văd!

P.S: @Politicienii italieni: știrea asta am aflat-o de la voi, din presa voastră, dar pentru că nu ma pot eu de legile voastre nu dau nici sursă și nici nimic. Na, veniți să mă arestați, papagalilor! Asta ca să vedeți ce înseamnă să vă băgați nasul acolo unde nu vă pricepeți, căcaților.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!