.

20 dec. 2013

Colind

Primiți cu?

O să vă colind pe blog, nu vin la voi la ușă pentru că vă cunosc. O să-mi dați covrigi, știu, așa e datina străbună, dar mie nu-mi plac covrigii, asta e. Mai bine vă colind pe internet și voi citiți mâncând covrigi, e mai corect așa. Ce să vă urez? Cam ce-ați vrea, ce v-ați dori? Spuneți, oricum nu veți obține nimic, dar conform tradiției trebuie să vă doriți ceva de Sărbători. Cereți orice, eu vă voi ura exact ceea ce-mi cereți să vă urez. Sau ăla e uratul, stați așa că am confundat, colindul e cu altceva. Ok, nu vă mai colind, vin direct cu uratul...

Sănătate, bucurie, creștere economică? Veți avea, dar nu voi, americanii! Ăia sunt deja la +4,1%, sunt pe val cum ar veni. Ok, e adevărat, ei au niște imprimante mari la care scot miliarde de dolari. Nu, nu vă preocupați, imprimantele nu sunt jet, nu se consumă cartușul. Sunt imprimante de ultimă generație, funcționează cu sânge de fraier. Vreți să vă simțiți mai în siguranță începând cu anul viitor? Vă veți simții, rușii au amplasat rachete peste tot, americanii au amplasat rachete peste tot, vom fi  în siguranță, stați liniștiți. Vreți bogății? Veți fi și bogați, veți avea aur și gaze, petrol, bani... La televizor, desigur, dar bănuiesc că televizorul îl țineți în casă la voi, nu mergeți la vecini să vă uitați la el.

V-am spus, puteți să-mi cereți orice, nu mă doare gura să vă urez, eu vorbesc mult de obicei. Vă pot ura tot ce vreți 24 de ore, chiar nu am probleme, doar să aveți voi destui covrigi să mâncați în timp ce citiți. Vă doriți un telefon anul viitor? Ok, vă sun eu, mai am minute! Vedeți, e simplu, voi vă doriți orice și eu vă urez orice, fără probleme. Nu, să nu vă aud cu prostii de genul că vă urez din gură și nu știu ce, că nu se întâmplă și alte vrăjeli din astea. Gândiți-vă că eu nici măcar covrigi nu vreau de la voi, ar trebui să-mi mulțumiți. Nu de alta, dar în 2014 sunt alegeri, iar ăia care o să candideze o să vă prostească în așa hal încât o să-i votați. Eu măcar vă prostesc pe gratis, nu vă cer nimic, ăia o să vă ceară să-i votați și după aia o să vă ia și banii! Vedeți, mai bine vă urez eu... Dacă stau bine și mă gândesc chiar o să vin la ușa voastră, ce pulii mei, sunt buni și covrigii dacă altceva nu aveți.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!