.

3 dec. 2013

Ce să fac

Ca să rămân în istorie?

Nimic bun, în orice caz. Mă uit la documentare și văd numai nenorociți. Toți, băh, dar absolut toți nenorociții pământului au intrat în istorie. Hitler, Mussolini, Genghis Han, Mengele, Pol Pot, ăla care l-a omorât pe Lincoln, ălalalt care l-a omorât pe nu mai știu cum îi spunea, ăia care au aruncat bomba atomică, Stalin, Ceaușescu, Sadam, Ben Laden, George Bush,... Ce, am scris ceva greșit? Ah, așa e, se scrie Bin Laden și nu Ben, am înțeles (hai, nu-i mai țineți tira nenorocitului de Bush, că nu ține vrăjeala).

Ok, se mai vorbește și despre ăștia care au făcut câte ceva bun, dar și de ăia se bagă ceva nasol la sfârșit și nici nu se fac prea multe episoade cu ei. Adică nu e unul să zici că gata, ăsta e cel mai personaj pozitiv din istorie, nu, cu siguranță avea și ăla ceva, era alcoolist, se droga, făcea dragoste cu oile, făcea el ceva nasol. E clar, trebuie să faci ceva de tot rahatul ca să rămâi sigur în istoria omenirii.

Nu le am cu genocidul, așa că trebuie să mă gândesc la altceva. Poate să inventez un virus din ăsta care să omoare jumătate de glob, dar nici la viruși nu mă pricep (am luat unul și am formatat computerul, asta e, nu le am). Ce să fac, ce să fac, chiar nu-mi dau seama. Nasol, nu mă duce capul să fac ceva cu adevărat monstruos, sunt un fraier. Nu am nici o șansă să rămân în istorie, o să mor și nimeni n-o să facă seriale cu mine pe National Geographic, asta e.

P.S.: Dacă-mi vine vreo idee nu o să mai revin, dar o să aflați la televizor, peste vreo 100-1500 de ani. 



2 comentarii:

  1. Păi, deh, lasă-ţi mustaţă! :) E primul pas! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Din moment ce ai spus că nu le ai cu genocidul, nu cred că ai mari şanse să apari curând pe National Geographic. Toituşi, mustaţa e musai ! :D

    RăspundețiȘtergere

puteti si sa injurati daca nu va suparati!