.

7 mai 2013

Guvernul României mai tare ca Kamikaze!

Nu doar ăsta, toate de până acum...

<< Ministrul afirma atunci că suma estimată pentru restituirile vechii taxe auto de mediu este enormă, dar a precizat că banii vor fi restituiţi "pe măsură ce se încasează noua taxă".>>

i citit? E furată din Mediafax, dar pare din Kamikaze, nu-i așa?! Nu, nu e Kamikaze, lor nu le-ar fi trecut prin cap asemenea chestii serioase. În cel mai rău caz spuneau chestia asta la mișto, pe post de glumă, de caterincă, de ceva de râs, dar nu la modul serios. 

O să încerc să descopăr care e raționamentul, dar tare mi-e frică că nu există unul. Deci, vin unii la putere și pun o taxă, ok?! O pun, lumea îi dă în judecată și câștigă procesul. Între timp cade guvernul ălora și vine altul. Greaua moștenire, bla bla bla, trebuie dați banii înapoi celor care au câștigat procesele. Cum se face treaba asta? Simplu, se pune aceeași taxă sub un alt nume! Genial!!! Incredibil de original! Hai, c-am început să prind șmecheria...

Mișto economia de piață din ziua de azi, nu-i așa?! Vrei să cumperi ceva, taxă! Îmi pare rău, dacă vrei să cumperi plătești TVA, plătești Taxă de timbru, plătești Taxă de cumpărător, Taxă de posesor, Taxă de morții lor... Și ce mă distrează cel mai mult este că, de obicei, îți explică cât de necesare sunt taxele unul care la două luni după aia e cercetat pentru evaziune:))) Hai că ne-am distrat și în seara asta, nu-i așa?!

Și logo ăsta infantil e genial, nu-i așa?!:))) A-ul e de la țipătul pe care-l scoți când vezi cât trebuie să plătești, cercul ăla galben bănuiesc că e gaura cu care rămâi în buzunar după ce scoți toți banii, iar F-ul nu cred că mai are rost să vă spun eu de la ce este pentru că sunteți oameni mari și ați mai plătit taxe până acum, nu-i așa?!

5 comentarii:

  1. Niste imbecili... Nu stiu cum sa se scoata dupa faza asta cu taxa auto si cauta tot felul de metode sa traga teapa omului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca trecem cu totii pe biciclete pun pariu ca o sa inventeze o taxa si pentru ele ! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. eu o să fac o parcare cu plată pentru pietoni!

    RăspundețiȘtergere
  4. ar trebui să copiem totși logo-ul cu un mesaj clar de LĂSAȚI-NE-N PACE!aH, ERA SĂ UIT! și să ne obișnuim să le lipim celor ce ne conduc peste tot-pe mașini, case...Poate s-or sensibiliza!

    RăspundețiȘtergere

puteti si sa injurati daca nu va suparati!