.

5 nov. 2012

Căpşunarul şi DJ-ii

De ce vă râdeţi?! Ziceţi, ca să mă râd şi eu!
 
Ascult şi eu radio când merg cu maşina. Înainte ascultam mp3-uri, dar cică nu se mai descarcă muzică şi filme de pe net că se supără ăia de la PROTV. Pe vremea când se descărca, circa 600 î.e.n., aveam muzică bună în maşină, albume din alea care nu apăruseră încă pe piaţă, dar acum sunt obligat să-i ascult pe DJ-ii ăia de la radio, de pe la posturile alea care dau muzică de tot rahatul. 

Nu ştiu ce posturi sunt, că nu-mi apar pe display. Îmi apare doar 90.1 FM, 91.1 FM, 100 nu ştiu cât punct nu ştiu cât FM etc. Băh, dar aproape la toate posturile alea râd unii. Adică râd DJ-ii ăia de p'acolo. Eu am mai ascultat radio p'afară şi nu râd ăia aşa. Dar la noi râd ăştia non stop! De exemplu, într-o dimineaţă erau doi şi făceau cam aşa:
DJ1:  A intrat şi Marinică în studio cu ziarele
DJ2: Da, ha, ha ha
DJ1: Marinică, eşti obosit?! Pari cam obosit
DJ2: Ha ha ha ha

Sau, în altă dimineaţă am dat pe un radio din ăsta unde râdeau vreo trei. Băh, deci nu spuneau nimic, doar râdeau de se căcau pe ei. Nu ştiu de ce, că dacă n-am dat de la început am pierdut poanta. Probabil intrase şi la ei Marinică cu ziarele în studio, cine ştie. Până la urmă au băgat o melodie din aia de rahat că oricum nu se mai puteau opri de la atâta râs. 

Nu ştiu, poate aşa e la radio şi nu ştiu eu. Probabil că dacă vrei să te faci DJ la radio trebuie să râzi mult. Muzică oricum nu trebuie să ştii că se bagă aceleaşi prostii pe toate posturile, dar diferenţa o face râsul. Cu cât râzi mai ca prostul cu atât eşti mai bun! Chiar stau şi mă gândesc dacă nu cumva să mă duc şi eu să mă fac DJ la radio, că şi eu mai râd ca prostul câteodată. Vă daţi seama cum aş suna?! Ceva de genul:
"Bună dimineaţa, oahahahaa, dragi ascultători, ha ha ha! În minutele următoare, muoahahahaha, în minutele următoare am zis, meeeeehehehehehehe, vom asculta vara nu dorm! Aaaaaaaaaaaahahahahahaha, cică vara nu dorm, aaaaaaaaaahahahahahaha! Vom asculta vara nu dorm dragi ascultători! Muuuuuhuhuhuhuhu, nu se poate, haaaaahahahaha hahaha hahaha..."

P.S.: Au şi premii ăştia de la radio? Oscar-uri, palme de aur?! Că mă bate gândul să câştig vreo două-trei...
Cică ăsta a fost primul DJ! Vedeţi ce serios e?! Bine, adevărul e că pe vremea aia nici nu exista muzica de rahat care există în ziua de azi...

2 comentarii:

  1. Râsul e cică sănătos!
    Poate au un program de terapie...

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce? Ptiu, drace! "meeeeehehehehehehe" "Muuuuuhuhuhuhuhu"? Bă hahalero, tu ştii că-mi placi? Şi-aşa aveam de gând să-mi fac un post de radio nou - Ciobanul FM şi nu prea ştiam ce jingle-uri o să bag, dar acu m-am hotărât. Eşti omul meu. O să te iau pe tine să behăi când o să fie ora exactă. Şi o să te plătesc bine. Două kile de brânză pe zi.

    RăspundețiȘtergere

puteti si sa injurati daca nu va suparati!