2 nov. 2012

Căpşunarul şi contractul

Dragă Statule,

Îţi scriu pentru că am văzut la televizor şi am citit pe online că eşti tare bun. Am înţeles că dai contracte la toţi nenorociţii, la toţi proştii, la toţi puşcăriaşii şi la toate jigodiile. Vreau şi eu un contract de la tine, te rog frumos. Uite, dacă vrei îmi fac singur Dosar la SRI ca să mă ai la mână la orice oră, dar promit că n-o să te supăr! Dacă vine cineva să mă întrebe ceva nu-i spun nimic, iar dacă insistă promit să fac un copil pe care să-l pun s-o ia la bătaie pe aia care întreabă (sau pe ăla, nu contează).

Spune-mi doar ce trebuie să fac şi fac! Vrei să merg vreo doi ani cu suspendare la puşcărie? Merg! Vrei să mă duc la televizor să halesc căcat?! Mă duc şi acolo! Dacă vrei pot să public căcaturi şi în presă că am unde! Fac orice, doar să-mi spui. Dă-mi un semn, un semn din ăla cum primeau ăia pe timpul Bibliei. Trimite un securist din ăla să-mi apară noapte-n vis şi să-mi spună ce-am de făcut. Trebuie să rămân gravid?! Rămân gravid, nu-i problemă! Trebuie să sar de la 39000 de metri, ca Felix? Sar de la 40000, ce mare şmecherie?!

Şi te asigur că nu vreau mulţi bani! Nu, doar cât să aibă vreo 378 de generaţii! Ştii cum e, să aibă şi nepoţii nepoţilor bani să ţină blogul ăsta. Da, ştiu că pe Blogger e gratis, dar mai trebuie bani de cafea, de pişcoturi... Când scrii mai ai nevoie. Hai, te rog frumos, trece-mă pe listă, nu mă uita. Ah, să-mi spui şi cotele ca să ştiu cu ce rămân. Nu de alta, dar mă întreabă nevastă-mea după aia ce-am făcut cu restul de bani (ştii cum sunt femeile) şi ca să ştiu ce să-i spun. Să-mi zici cât la sută acolo, cât dincolo, unde emit factură, unde nu... Ok?! Hai, te pup! Te las că ştiu că eşti ocupat să prosteşti fraierii cu alegerile, cu astea. Aştept telefon, pa!

P.S.: N-a sunat încă, dar cred că din cauză că e vineri. Şi vineri e zi scurtă de lucru cum ar veni... Practic ziua de muncă de vineri s-a terminat joi, dar nu contează, am răbdare până luni. Au, stai aşa că lunea nu se dau bani! Bine, marţi... Nţ, marţi sunt trei ceasuri rele...