.

12 nov. 2011

Capsunarul si alcoolul la volan

Masinilor le plac oamenii beti
Experiment ca sa intelegeti. Luati-va masina si mergeti pe platoul ala cu sare unde fac aia de la Top Gear emisiuni ca sa vada cat de repede merg. Nu mai stiu unde e exact campu' ala, dar cautati pe Google si gasiti. Asa. Cum ajungeti acolo luati mainile de pe volan si accelerati. Eventual mergeti cu o masina automatica ca sa nu mai fie nevoie sa schimbati vitezele. Si accelerati, accelerati, accelerati la maxim. O sa vedeti ca masina o ia razna de tot si poate chiar se rastoarna la un moment dat! In cazul asta experimentul e unul reusit si puteti sa va intoarceti acasa cu primul autobuz care trece prin zona.
Ceea ce masina dumneavoastra v-a demonstrat rasturnandu-se e ca asta e modul in care-i face ei placere sa mearga. Adevarul e ca masina dumneavoastra va uraste de fiecare data cand va urcati la volanul ei si asta pentru ca o fortati sa mearga unde vreti voi. Cel mai mult va uraste atunci cand bagati in marche arrière si o bagati corect in parcarea laterala. Ati inteles bah sau trebuie sa ma repet? Si pentru ca imi cititi blogul o sa va zic si un secret care nu l-am mai zis la nimeni: din cauza asta vi se strica masinile! Pentru ca vazand ca nu are scapare si o conduceti cum vreti voi si pe unde vreti voi atunci ea se razbuna lasandu-va fara un ambreiaj sau fara electromotor. Mai ales pe femei le lasa fara treburi din astea si asta pentru ca, in general, femeile nu prea conduc sub influenta alcoolului! Hai ca deja ati inteles unde vreau sa ajung! Da dom'le! Masina face mai putine figuri cu barbatii pentru ca astia mai merg si matoi (sau chiar rupti) din cand in cand si o lasa sa mai faca si ce vrea ea. Asa ca masina isi arata multumirea si nu se strica chiar asa des la barbati. Daca ne uitam la ultimele cazuri de rupti in doua care au mai omorat si pe cate cineva in urma accidentelor provocate o sa ne revoltam imediat. Dar atentie, din punctul de vedere al masinilor noastre oamenii aia sunt niste eroi! Amintiti-va experimentul pe care l-ati facut la inceputul acestei scrieri! Visul oricarei masini care se respecta e sa se dea  peste cap, sa faca tumbe si alte chestii d'astea. Asa ca unul ca Andrei Andronie e un erou pentru masinile noastre mai ales ca e tanar si o sa mai aiba si alte ocazii in care sa lase masina sa faca ce vrea ea! Hoooo, nu sariti! Stiu ca sunt multi si unii dintre ei poate se simt deja ignorati! Am luat un exemplu asa, la intamplare. Evident ca sunt multi eroi din astia si pe la noi si pe la altii.
Asa ca, la urma urmei incep si eu sa dau dreptate politailor si judecatorilor care il vor face scapat pe Andrei Andronie. Ce pulii mei... Au si oamenii astia masini si le e frica! Pai ce, daca aud masinile lor ca l-au condamnat pe eroul lor si incep sa se strice de dimineata pana seara le reparati voi? Nu! Pai vedeti? Ia sa fiti voi in locul lor sa vedem, v-ar conveni?
Nici la bisnitari nu s-au mai gasit bilete...

Un comentariu:

  1. Mie imi plac oamenii beti la volan da numai cu cateva secunde inainte sa intre in presa de fiare vechi cu masini cu tot.

    RăspundețiȘtergere

puteti si sa injurati daca nu va suparati!