.

5 nov. 2011

Capsunarul si demonstratiile

Occupy Iran
Cel mai inversunat ocupant al pietei Iran e Peres. Dotat cu bannere pe care scrie "IRAN ARE ATOMICA IN 6 LUNI!" Peres urla la megafon cat il tin plamanii ca lumea trebuie sa actioneze pana nu e prea tarziu, ca nu stiu ce. Cam la fel cum zicea si bunul sau prieten si tovaras George dabaliu Bush despre atomicele lu' Irak. Evident ca nici astia n-au nimic cu atat mai mult cu cat Putin nu i-a mai vandut lu' Ahmadinejad nici una dintre rachetele promise cu cateva luni in urma. Peres a aparut chiar la Antenele 3 pe la ei p'acolo si a declarat ca trebuie intervenit militar cat mai rapid pentru ca asa trebuie. Nu stiu de ce, dar am impresia ca evreilor le-a prins bine episodul Hitler pentru ca vad ca acum sunt mult mai plini de viata si de initiative ca in trecut! Vad ca imediat cum e rost de scandal ei sunt primii! Bravo lor numai ca istoria se repta si s-ar putea sa se gaseasca tot ei sub roata cand s-o intoarce...

Urmatorii ocupanti ai pietei Iran sunt generalii americani. Amenintati cu retragerea totala din Irak si Afghanistan handicapatilor astia mintali (cine iubeste armata sa paraseasca acesta lectura) le trebuie o noua jucarie. Asa ca fac presiuni pe la Casa Alba (sau Neagra?) sa se dea ascultare amicilor evrei si sa se actioneze cat mai rapid! Evident ca sunt sustinuti de alti ocupanti, dar care stau mai pe bara ca astia sunt mai gentelmeni si nu le place sa se murdareasca de praf si noroi. Englezoii au zis ca in teorie sunt de acord in proportie de 60% cu sprijinirea unui atac impotriva Iranului ceea ce inseamna ca in practica sunt 100%.
Doar ca, in timp ce ocupantii pietei Iran se agita ca buteliile, se pare ca mai exista in lumea asta si oameni inteligenti, care stiu sa actioneze fara sa-si dea cu bata-n cap unu' la altu'. In timp ce Peres, generalii americani si gentelmenii lu' peste isi prepara batele si box-urile, guvernul lui Ahmadinejad cu Ahmadinejad cu tot e bagat in rahat pana la gat chiar de propriul Parlament! Se pare ca cineva (nu se stie cine, dar e persoana importanta) a aruncat pe piata niste documente din care reiese o megasmecherie de vreo 2.6 miliarde dolari. Poate nu e mult pentru aia, dar faza e ca in smecherie sunt bagati toti capii guvernului in frunte cu ministrul de finante. Pe scurt astia au luat niste bani de la cel putin doua banci de stat pe care i-au folosit ca sa-si deschida propriile companii. Asta e, au si ei Bancorexurile lor... Acuma Ahmadinejad nu e bagat direct in problema, dar faza e ca toti oamenii lui de incredere sunt! Daca incep aia sa cada, Ahmadinu' poate sa plece acasa... zic eu!
Asa ca acum stau si eu si ma gandesc ca fraieru': nu cumva ocupantii se grabesc sa atace Iranul de frica ca Parlamentul Iranian il da jos pe Ahmadinejad inainte sa apuce ei sa-si vanda gloantele? Ca vad ca prea se agita astia in timp ce ala e vai de mama lui intre scandaluri politice, virusi informatici si un Putin care nu mai da doi bani pe el!

2 comentarii:

puteti si sa injurati daca nu va suparati!