.

14 nov. 2011

Capsunarul si munca in strainatate

Strainii incurajeaza nemunca!
Cica Anglia si Irlanda vor sa prelungeasca pana in 2014 interdictiile pe piata muncii pentru romani si bulgari. Nu sunt normali astia dom'le. Pai in zilele astea de criza economica cand se cere mai multa munca pe mai putini bani (sau chiar pe nimic) se trezesc astia sa interzica accesul romanilor si a bulgarilor? Si ma asteptam de la italieni sa faca treaba asta sau de la spanioli, dar nu de la engleji frate! Pai cum bah englejilor, tocmai voi? Pai acum cand s-a descoperit ca Charles e regele nostru comun voi va treziti sa interziceti accesul fratilor vostri pe piata muncii? Inteleg sa interziceti bulgarilor, dar noua?! Nu pricep. Pai ori suntem slugi la fel ca voi ori nu mai suntem? Nu mi se pare corect ca numai voi sa fiti slugi pe bani si noi sa fim pe gratis! Nu e monarhisticly corect ca sa ma exprim englezeste.
Ce sa zic... E incredibil! Toate tarile din Europa ameninta ca nu-i mai primesc pe romani la munca pana in 2014. Eu inteleg ca e criza, ca nu stiu ce, dar ce treaba au romanii cu chestia asta? Pai hai sa luam exemplul Italiei. Aia au exact 1.936.442.890.123 euro datorie publica la secunda la care m-am uitat eu. Pentru ca datoria la astia creste in fiecare secunda... Pai pentru ce ati facut bah italienilor datoria asta? Ca sa va platiti pensiile la politicienii aia care muncesc 3 ani si dupa aia iau pensie toata viata? Sau ca sa lucrati de 30 de ani la A3 Salerno-Reggio? Pai ce vina au romanii in toata treaba asta? Daca e sa inteerziceti accesul pe piata muncii la cineva sa le interziceti bah la italienii vostri nu la romani. Mie asa mi se pare corect intr-o Uniune. Cine a gresit trebuie sa plateasca! In Grecia la fel! Toti grecii aia care n-au platit taxe sa ramana frate fara munca. Sa-i dea afara si sa angajeze romani! Sau bulgari, dar in nici un caz greci!
Pentru mine ce fac tarile astea europene e in primul rand incurajarea la nemunca a romanilor! Si, asa cum a zis Isarescu in campania electorala cand l-au votat 9%, munca e singura bogatie a romanilor! Eu nu pot sa inteleg ce dreacu au strainii astia de gand? Ce sa faca frate romanii si bulgarii pana in 2014? Sa stea acasa? Sa mearga la furat, la dat in cap? Am mai auzit tot felul de destepti ca cica sa se construiasca la noi fabrici si alte prostii din astea. Cica nu am avea o fabrica de peste de exemplu! Pai de ce sa faci bah fabrica de peste la noi cand au astia prin Uniunea Europeana? Ca sa puta a peste si la noi? Nu mai bine merg romanii la aia sa munceasca si la noi sa ramana aerul curat? Nu are rost sa mai faci fabrici la noi daca au aia, ca doar suntem uniti, suntem la comun, moneda unica, chestii...
P.S.: Am vazut ca ungurii au fost declasati de Fitch in secunda doi dupa ce au interzis constructia de noi Mall-uri pe teritoriul Ungariei. I-au trecut la Z minus! Acuma o sa vina la noi si la bulgari ca sa faca Mall-uri, dar tare mi-e teama ca cu interdictiile astea pe piata muncii sa nu se transforme in mari cotete de gaini sau de porci toate constructiile astea. 
Foto ciordita de pe emm.ro in care se vede un grup de cetateni romani protestand impotriva interdictiilor pe piata muncii impuse de unele tari din UE, in special de Anglia...

3 comentarii:

  1. "grupul" ala vrea sa mearga la nemunca, in Anglia? :) cica, mai nou, se ocupa cu ciorditul fierului vechi sau foarte nou din infrastructura! supercalificatii in nemunca, vor s-o practice peste hotare :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Lenea lor..."fericirea" dar si saracia noastra?
    E aiurea refuzul!!!
    ....

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu sufar aceasta rasa de oameni..si da fac discriminare..sa ma condamne cineva pentru asta.!:) Toti o facem in sinea noastra!:)

    RăspundețiȘtergere

puteti si sa injurati daca nu va suparati!