.

16 dec. 2014

Nu știu ce s-a întâmplat...

... de se agita lumea aiurea!

Pe bune, m-am trezit și eu și când să intru pe net nebunie maximă! Că a căzut elicopterul, că medici de la Județean prinși cu șpagă, că Bica nu știu câte catralioane de euro avea în poșetă, din astea! Ce aveți, bă?! Păi ce, n-au mai căzut elicoptere, n-au mai murit oameni, n-au mai fost prinși medici luând șpagă, n-a mai avut Bica catralioane în poșetă, sau ce? Moooa, ce să-ți povestesc, s-a trezit românul lunea că România era o țară de căcat și locuită pe deasupra!

Eu chiar nu înțeleg. Stați, dreacu liniștiți, nu vă mai agitați atâta nervos, peste trei zile se rezolvă! Păi ce, despre Apuseni mai vorbește cineva în afară de familiile celor decedați? Nu! Păi vedeți că se rezolvă? Că de aia suntem români, să uităm! Au venit ăia cu motorul stricat la barcă și au întârziat operațiunile! Așa, și?! Care-i problema? Dar voi v-ați rugat așa cum v-a sfătuit domnul președinte Iohannis? V-ați rugat, în pula mea?! Nu v-ați rugat! Păi vedeți... Poate dacă v-ați fi rugat pornea și motorul la barca aia! Lui Ponta nu avem ce să-i reproșăm pentru că ăla a spus din start: au murit toți, gata, s-a terminat, să meargă toată lumea acasă și să se uite la televizor cum este votat cabinetul cu majoritate!

Pe Căpățână l-a sunat presa să-l întrebe de ăia căzuți cu elicopterul. Eu, dacă mai lucram în presă (bine că nu mai lucrez) l-aș fi sunat și i-aș fi spus așa:
- Căpățână, te rog să-i informezi pe ăia de la tine de acolo că oamenii care au căzut cu elicopterul SMURD sunt medici, să nu ceară șpagă familiilor!
Dar nu, presa a sunat să întrebe ce și cum fără să gândească că în Județean poți avea ghinionul să te lase ăia să crăpi dacă nu cotizezi (poți avea și noroc, din fericire mai sunt și medici cinstiți și corecți, dar trebuie să ai noroc să-i prinzi de gardă!). Cu toate că presa a fost aia care a dat știrea cu medicii constănțeni prinși în fragrant! Nț, nț, nț, nu ești deloc atentă, preso!

Hai, bă, ce dreacu, pe bune acum, vă credeam mai optimiști. Stați, în pulii mei, liniștiți, se rezolvă! De ce s-a prăbușit elicopterul? Păi voi n-ați văzut ce-a făcut elicopterul ăla?! Ha, ha, habar nu aveți! Păi elicopterul ăla e implicat în ditamai scandalul, fraților! Exact, el e implicat și mai mult ca sigur că el e și vinovat! Păi mai dă-te dreacu de elicopter nenorocit, dacă te-ai băgat în toate scandalurile României doar nu-i vina mea acum... sau a lui Nicușor... sau a lui Arafat... sau a mai știu eu cui de mai scriau ăia prin presă despre ei... Auziți, știți ce, eu cred că presa e vinovată de toate alea, dacă nu erau ăștia cu articolele lor și cu astea nu mai știa nimeni nimic și nu-și mai strica lumea ziua de luni! Auzi, preso, ia mai dă-te-n gâții mă-tii la pușcărie, marș imediat, acum!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!