.

12 dec. 2014

Să reînceapă războiul rece

Asta știm, asta facem

Omenirea e bătută-n cap, asta e clar. Gata, rușii au intrat nu știu unde, americanii au anunțat că-i bagă pe ăia în NATO, rușii au spus că dacă intră ăia în NATO aduc tancurile, americanii le aduc ălora arme antitanc așa că rușii au încălcat nu știu ce tratat și americanii au anunțat că reamplasează rachete nucleare în Europa (între noi fie vorba nu le-au luat niciodată de aici).

Și cu asta basta, începe partea a doua a războiului rece, război așteptat de mulți idioți de pe lumea asta. Urmează o criză din aia gen Cuba 1962, lumea o să-și cumpere buncăre de la Mall, bugetele de apărare vor cunoaște iar cote de neimaginat și din astea. Partea bună e că se vor face filme noi cu spioni, partea proastă e că la noi nu vor mai funcționa afacerile cu blugi, cafea și țigări, de data asta se pare că rămânem cu buticurile.

Cam asta a fost, oamenii trebuie să facă bani, se inventează sisteme special pentru treaba asta, nu interesează pe nimeni să fie pace, bunăstare, vrăjeli din astea, nu, important e să fie scandal pentru că în haos se fac cele mai tari afaceri. Când e totul la suprafață, transparent și totul este cunoscut nu e bine, băieții au nevoie ca totul să fie trecut la secret pe motiv de interes național. Data viitoare când se mai inventează o criză o să vedeți ce fericire maximă va fi, se va da vina pe ruși în cazul occidentalilor și pe occidentali în cazul rușilor. Lumea va fi fericită, există un vinovat oficial, doar se luptă împotriva lui, e război rece, dă-o dreacu de treabă, nu mai faceți manifestații de stradă pentru că nu are rost!

Acestea fiind spuse declar jocurile deschise. Eu nu țin cu nimeni pentru că oricum nu învinge nimeni. Nu, m-am exprimat greșit, câștigă cineva, dar noi n-o să aflăm niciodată cum îi cheamă pentru că, nu-i așa, o să fie secret de stat (șhhhhhhh, să nu audă spionii, pereții au urechi... și ochi!).

0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!