.

3 dec. 2014

Dacă era după mine

Nu mai exista nici UDMR, nici nimic!

Pe bune și fără mișto! Dacă era după mine nu mai existau nici măcar ungurii! Ok, nici românii, nici americanii, nici nimeni, dar nici ungurii nu mai existau! Pentru că eu aș fi desființat tot! Țări, granițe, drapele, ținuturi secuiești, tot, rădeam tot!!!

A avut dreptate omul ăla, un nebăgat în seamă, evident, oamenii deștepți sunt considerați prea proști ca să fie băgați în seamă de miliardele de idioți. Pentru că sunt la fel de idiot nici nu mai știu cum îl cheamă, dar a zis foarte bine: "suntem ultima versiune a unui soft vechi de 50000 de ani!". Tipul explica cât se poate de clar că ce facem noi aici nu este nici un fel de evoluție, faptul că acum vorbim la smartphone în loc să facem semne cu fum nu înseamnă nimic cât timp noi tot căcaturile alea vrem să le transmitem. Acum s-a dat aia cu drapelul național și aplaudă toată lumea. Că mamă ce le-a închis gura secuilor, că să vezi acum. Să vezi ce? Deci n-ai voie să pui un steag, dar ai voie să pui altul! Ok, și?! Care-i faza?! Eu, pe 1 decembrie, vreau să-mi pun steagul lui Juve la geam, am voie?! Are și culorile Italiei pe el, bănuiesc că voi fi arestat...

Exact ca triburile alea, nene, fiecare cu peștera lui, cu bucata lui de pânză, cu limba lui (ăia care o știu, am văzut că fiecare țară este foarte atentă să nu apară prea multe date referitoare la analfabetismul propriilor cetățeni), cu mâncarea lui și cu idioțeniile în care crede. Nu mai insist pe faza cu religia că deja acolo ar însemna să încep cu puli, cu din astea. Să rămânem la tâmpenia asta, la această așa zisă lume nouă care e la fel de proastă ca aia veche. O termin aici pentru că mi-am adus aminte de imbecilii ăia de indieni care cereau în stradă să fie dată bomba atomică în Pakistan! Ăia vecini cu ei, da? Cum ar veni să cer eu să fie dată bomba atomică în Bulgaria, eventual undeva prin Dobrich. Ce legătură au indienii?! Păi vă spun eu: cică din India provine cel mai mare număr de IT-iști din lumea asta! V-ați prins acum? Exact, se presupune că și ăștia ar trebui să pună umărul la evoluție, dar v-ați dat deja seama cam ce au ăia în cap... Tot cu steaguri, cu granițe, cu bani, să se bată cu ăia, să nu știu ce.

P.S.: N-am cum să prind vremurile alea, dar pun pariu că peste 1000 de ani nici măcar bancuri nu se vor face cu noi. De ce sunt sigur? Păi mă pricep la bancuri, iar bancurile trebuie să fie amuzante. Vă rezultă că am făcut ceva amuzant de 50000 de ani încoace?

0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!