.

18 dec. 2014

Cu Moș Tomis Mall...

... n-aveți cum să nu câștigați de Crăciun!

Vă mai amintiți Magazinul General Tomis? Eh, acum se numește Tomis Mall și e tot acolo, pe Ștefan cel Mare, exact în același loc! Am greșit în supratitlu, am scris Moș Tomis Mall, dar voi sunteți băieți și fete deștepte, v-ați prins că este vorba despre Moș Crăciun care vine la Tomis Mall cu ocazia (logic) Sărbătorilor de iarnă!
Până pe 23 decembrie este o Tombolă specială de Crăciun. Ca să câștigați premii constând în bilete la film la cinematograful "Cityplex", invitații la Pure Fitness, vouchere la Spazio Caffe, Hera Body sau cozonaci oferiți de hypermarket-ul Mega Image trebuie să cumpărați de 50 de lei în perioada 2-23 decembrie. Oricum nu scapi fără să cheltui 50 de lei dacă ajungi în Mall, să fim serioși. N-ai cum să nu cheltui 50 de lei mai ales dacă ești cu ăla micu' după tine!

Păi da, trebuie să-l iei și pe ăla micu' pentru că la Tomis Mall vine Moș Crăciun. Sunt evenimente in special pentru cei mici!

 

Tot la Tomis Mall mai găsiți așa în perioada 13-23 decembrie: concerte de colinde, serbări, spectacole de dansuri tradiționale, fanfara lui Moș Crăciun (eu zic că e aia de la RAJA, dar poate mă înșel) și, repet pentru că poate n-ați reținut, Moș Crăciun în persoană! Ah, există și Biblioteca Colorată, am uitat să vă spun, prima bibliotecă inaugurată într-un Mall din România! Aici puteți citi și chiar împrumuta cărți pentru acasă (trebuie să le aduceți înapoi după aia, nu uitați!), proiectul bucurându-se de peste 3000 de volume oferite de editurile partenere, dintre care jumătate cărți noi nouțe!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!