20 oct. 2013

Hai să ne unim cu altcineva

Eu cred c-ar fi mai interesant!

Ce pulii mei vor unii să ne unim cu Basarabia nu știu. V-am mai povestit ce cred despre aberația asta, nu are rost să revin, oricum nu interesează pe nimeni. Dar eu am o propunere, una care s-ar putea să vă intereseze: nu vreți voi să ne unim cu altcineva?! Pe bune, haideți să ieșim în stradă și să manifestăm ca să ne unim cu Germania, de exemplu, sau cu Olanda, Norvegia, nu știu, mai spuneți și voi. Sau haideți să ne unim cu chinezii, doar ce le-a crescut iar economia cu 8%, cred că și-ar permite să ne lase să furăm bani publici încă un an fără să ne taie capetele pe stadion, în direct...

Românii au defectul ăsta din naștere, e ceva genetic, probabil că dacii erau la fel de idioți, nu-mi dau seama. Îi copiem pe italieni, dar îi înjurăm pe nemți, vrem să ne unim cu Moldova și îi dăm la căcat pe ruși, adică doar tâmpenii din astea de oameni nebuni. N-ai să auzi un român spunând că vrea să plătească taxe ca-n Norvegia, în schimb le explicăm tuturor cât de imbecili sunt englezii pentru că nu știu franceză și pentru că nu știu poezii cu Eminescu. Nu știu dacă ați fost informați, dar la noi toți boschetarii știu o poezie de Eminescu, cred că e ceva obligatoriu în activitatea lor.

Eu nu vreau să mă unesc cu Moldova, chiar nu vreau. Vreau să mă unesc cu cineva mai interesant, sau mai bine vreau să nu mă unesc cu nimeni. Am intrat în UE ajunge, hai să ne vedem de treburile noastre, hai să ajungem noi la nivelul ălora și după aia mai vedem. Sper că românii nu sunt atât de cretini încât să-l creadă pe șmecherul ăla de moș de la Bilderberg și să aibă impresia că trăim mai bine decât americanii! Ăla a zis și el la mișto, zice așa pe unde merge, omul e în concert, prezintă același album peste tot. Și americanilor le-a spus tot așa, că trăiesc mai bine decât românii, chiar nu trebuie să vă uitați în gura lui. 

P.S.: Nimic. Gata, ajunge...