5 aug. 2013

Vorba Divertișilor

"Timpul va fi probabil"

Noroc că străinii țin cu noi pentru că români sunt prea bătuți în cap să țină cu cineva. Afară i-au dat și în judecată pe ăștia de la meteo pentru că au spus că o să fie urât pe Litoral și n-a fost. De exemplu îmi aduc aminte că prin sudul Italiei au făcut mare scandal și au mers până la proces cu ăia de la Institutul lor de meteorologie! Au spus ăia că ploi, că tunete, că fulgere și în weekend n-a venit nici un turist deși ardea soarele de nu se putea sta fără ochelari.

La noi la fel, noroc cu străinii. Ăștia de la noi n-au priceput că la mare turismul se face două luni pe an și o tot trag cu meteorologia lor. Băh, tâmpiților, băgați dreacu 3-4 grade în plus că doar nu dați de la voi! Oricum mințiți de stingeți, ce dreacu o tot trageți cu temperaturi scăzute, cu rahat?! Băgați caniculă, dacă plouă nu dă nimeni vina pe voi, stați liniștiți! Iar turiștilor le recomand să se uite pe meteo de afară, dă-i dreacu pe fraierii de români că-s prea fraieri, n-au înțeles nimic, habar nu au cum se face...

Uite Msn-ul, ce frumos, cald, bine, 30-31, superb!
Uite Yahoo!!! Iaute, 32 de grade, nene, bestial!
Uite la Theweathernetwork, inteligent, frumos lucrat, n-au știut ce să spună, au băgat 29 pe linie și un 30 aruncat la derută și gata! Felicitări, bravo, așa se face!
Și vin pulemecii de români și bagă cu 25 și cu 26! Ce pulii mei, băh, vă durea mâna să treceți 30 cum au trecut ăia p'afară? V-ați luat repede după papleaca aia de la ANM, am auzit-o la televizor... Aia care spunea că nu știe, că poate, că parcă, că dacă, că rahat pe băț...


P.S.: Dragi turiști, veniți pe Litoral pentru că e cald, vă garantez eu. Dacă plouă nu-i problemă, se oprește într-o zi, două (doar nu stați 24 de ore pe Litoral, nu?!)