.

5 aug. 2013

Vorba Divertișilor

"Timpul va fi probabil"

Noroc că străinii țin cu noi pentru că români sunt prea bătuți în cap să țină cu cineva. Afară i-au dat și în judecată pe ăștia de la meteo pentru că au spus că o să fie urât pe Litoral și n-a fost. De exemplu îmi aduc aminte că prin sudul Italiei au făcut mare scandal și au mers până la proces cu ăia de la Institutul lor de meteorologie! Au spus ăia că ploi, că tunete, că fulgere și în weekend n-a venit nici un turist deși ardea soarele de nu se putea sta fără ochelari.

La noi la fel, noroc cu străinii. Ăștia de la noi n-au priceput că la mare turismul se face două luni pe an și o tot trag cu meteorologia lor. Băh, tâmpiților, băgați dreacu 3-4 grade în plus că doar nu dați de la voi! Oricum mințiți de stingeți, ce dreacu o tot trageți cu temperaturi scăzute, cu rahat?! Băgați caniculă, dacă plouă nu dă nimeni vina pe voi, stați liniștiți! Iar turiștilor le recomand să se uite pe meteo de afară, dă-i dreacu pe fraierii de români că-s prea fraieri, n-au înțeles nimic, habar nu au cum se face...

Uite Msn-ul, ce frumos, cald, bine, 30-31, superb!
Uite Yahoo!!! Iaute, 32 de grade, nene, bestial!
Uite la Theweathernetwork, inteligent, frumos lucrat, n-au știut ce să spună, au băgat 29 pe linie și un 30 aruncat la derută și gata! Felicitări, bravo, așa se face!
Și vin pulemecii de români și bagă cu 25 și cu 26! Ce pulii mei, băh, vă durea mâna să treceți 30 cum au trecut ăia p'afară? V-ați luat repede după papleaca aia de la ANM, am auzit-o la televizor... Aia care spunea că nu știe, că poate, că parcă, că dacă, că rahat pe băț...


P.S.: Dragi turiști, veniți pe Litoral pentru că e cald, vă garantez eu. Dacă plouă nu-i problemă, se oprește într-o zi, două (doar nu stați 24 de ore pe Litoral, nu?!)

2 comentarii:

  1. Un trib de indieni adunau lemne pentru iarna la poalele unui munte. Intr-o zi, Ochi-de-Vultur, seful tribului il trimite pe Iute-de-picior pana in varful muntelui unde era o statie meteorologica sa intrebe daca va fi o iarna grea, ca sa stie cate lemne sa adune.
    Ajunge Iute-de-picior in varf si il intreaba pe meteorologul de serviciu:
    - Domnule, va fi o iarna grea?
    Meteorologul se duce in spatele cabanei si se intoarce dupa 5 minute.
    - Da, pot sa spun ca va fi o iarna grea.
    A doua si a treia zi povestea se repeta, pentru ca Ochi-de-Vultur voia sa stie sigur daca va fi o iarna grea. A patra zi:
    - Iute-de-picior, mai du-te odata la meteorologul ala si intreaba-l daca va fi o iarna foarte, foarte grea pentru ca n-am chef sa adunam prea multe lemne degeaba.
    Pleaca Iute-de-picior intr-un suflet si il intreaba pe meteorolog:
    - Domnu’, iar m-a trimis sefu’ ca vrea sa fie sigur ca va fi o iarna foarte, foarte grea…
    - Da, bine, asteapta putin…
    Se duce in spatele cabanei si dupa cinci minute se intoarce:
    - Da ma, va fi o iarna extraordinar de grea.
    - Da dumneata cum iti dai seama?
    - Hai sa-ti arat!
    Merge Iute-de-picior in spatele cabanei, iar meteorologul ii spune:
    - Uite, vezi tribul ala de indieni cate lemne aduna? Inseamna ca va fi o iarna foarte, foarte grea…

    RăspundețiȘtergere
  2. Toată lumea de la Meteo suferă de sindromul ”vremea va fi...”, de parcă au ei o linie directă cu un îngeraș de-al lui Doamne-Doamne și cunosc ei faptul că soto va bate vântul la trei sferturi.

    Într-o perioadă i se spunea ”timp probabil” pentru că asta și este, se uită ei pe niște sateliți și o cam dau la ghici despre cum va fi vremea.

    RăspundețiȘtergere

puteti si sa injurati daca nu va suparati!