.

26 aug. 2013

Am citit o chestie

Și m-am aia pe mine de râs

Unu' pe Adevărul, habar n-am cum îi spune, nici nu contează. Cică omu' ne-a atras deja atenția că Olanda ne pregătește ceva rău, dar noi, niște netrebnici, n-am vrut să-l credem:))) Ca să ne demonstreze că a avut dreptate acum ne atrage din nou: și Austria ne pregătește ceva rău! Vai de mine și de mine, ce ne facem, fetelor?!

Dacă nu aveți chef să dați click pe link și să citiți ce-a atras omu' vă spun eu: a atras că "Olanda cerea instituirea, la nivel european, a unui „cod portocaliu” privind migraţia forţei de muncă, motivând că asaltul lucrătorilor ieftini din estul Europei ar ameninţa chiar bazele Europei sociale". Acum și Austria cere la fel, iar dacă citiți până la capăt veți vedea că și Anglia și Germania gândesc idem. Omu' își încheie atragerea de atenție cu o poantă la care veți face și caca pe voi de râs, nu doar pipi: "Problema este cum răspundem acestei tendinţe."

Cum vrei să răspundem, măi nene?! Nu răspundem în nici un fel pentru că oricum nu ne bagă nici dreacu-n seamă. Suntem mongoloizii Europei, ce căcat vrei să le răspunzi? Putem să le-o luăm în gură și să-i mușcăm, dar nu cred că vom reuși să le băgăm pe toate deodată... De exemplu le-o putem mușca olandezilor, nu-i lăsăm să treacă cu flori, cu căcaturi din astea, dar îți atrag atenția că după 24 de ore trebuie să slăbești strânsoarea! Maxim 24 de ore îi poți mușca pe ăia pentru că atât rezistă. Dacă după 24 de ore nu te potolești o să primim niște telefoane și în următoarele 24 de ore intrăm în Uniunea Siberiană, sau în aia Mongoliană, sau în care vrem noi, la alegere.

În loc să vă dați rotunzi și să le răspundeți olandezilor și austriecilor mai bine vedeți cum faceți să-i pupați mai puțin pe francezi în cur! De exemplu începeți cu Dacia! Gata, ajunge cu pupicii și cu limbile în cur, treceți la faza a doua, faza în care explicați francezilor de la Renault că România este o țară europeană și că uite, olandezii și austriecii (plus englezii și nemții) se supără pe noi că avem salarii de căcat și că mergem la ei să muncim tot pe salarii de căcat doar pentru că sunt mai puțin de căcat decât la noi! Să le dea și la ăia de la Dacia măcar 1000 de euro pe lună ca să nu mai meargă românul să muncească pe 1200 în Olanda, sau în Austria! Sau ălora de la Ford, sau care căcat mai sunt mari investitori pe aici! Nu se poate spune așa ceva, nu-i așa? Hehehe, știu, stai liniltit că știu. Noi comentăm la olandezi pentru că oricum ăia nu citesc ziarele românești, putem să le spune ce vrem ălora... 

Hai, gata, am râs destul... Să trecem la lucruri serioase, iaute, angajări la Kaufland, 800 de lei pe lună și un bon de masă de 9 lei, extraordinar! Ăștia sunt nemți!!! Parcă și ăștia se simțeau amenințați de asaltul muncitorilor ieftini din estul Europei, nu-i așa?!



Problema este cum răspundem acestei tendinţe.

Citeste mai mult: adev.ro/ms4rcf

0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!