12 aug. 2013

Trăiască Jobbik

Nu de alta, dar mai trece timpul

Eu am vrut să vă zic de Jobbik, de Vona, de ăștia, dar am aflat că s-au schimbat chestiunile la Festivalul Antic Tomis și trebuie să vă spun neapărat două vorbe pentru că sunt și eu partener la treaba asta. Deci, nu mai e în Centru, s-a mutat toată chestiunea în Tăbăcărie și Sat Vacanță! Practic pornește totul de la Expoflora din Tăbăcărie, pe 16 august 2013, de la 10.00, dar voi nu trebuie să veniți de la 10.00 dacă nu sunteți implicați în organizare. Veniți de la 10.00 doar dacă vă plictisiți și nu aveți altceva de făcut, dar dacă aveți ceva de făcut veniți de la 16.00 pentru că atunci încep paradele. Dacă vreți să veniți doar ca să vă vadă soacra la televizor și să apăreți în pozele de pe Facebook atunci veniți de la 17.30 pentru că la ora aia e deschiderea oficială.

Așa, sper că v-am lămurit cu Festivalul Antic Tomis. Dacă nu v-am lămurit mergeți pe site la festival că scrie acolo ce și cum. Dar să țineți minte toată viața că dacă nu eram eu mergeați aiurea în Centru și nu găseați nici un fel de roman (de daci nici nu mai vorbesc). Mai vreți ceva de la mine pe ziua de azi? Aaah, cu Jobbik, așa e, am uitat. Da, Jobbik e mișto, mai trece timpul cu ei, e ca la serialele alea de comedie, te uiți la ele deși știi că n-ai să mai râzi ca la primele episoade. Am văzut că s-a apucat și Băsescu să se uite la ei. MAE, TATAE, OBAE, toată lumea le răspunde, le dă cu replica, caterincă. Având în vedere faptul că Guvernul din Ungaria a spus clar că papițoii ăia nu reprezintă nimic altceva decât oteviștii și românia mariștii lor (18%, mai puțin decât la noi pe vremuri!) este clar pentru toată lumea că să stai la discuții cu Jobbik e ca și cum un ungur de la Budapesta ar încerca să-l convingă pe Vadim Tudor că tovarășul Nicolae Ceaușeascu nu era chiar atât de ok cum spunea el în poeziile alea de rahat pe care le recita cu căciula pe cap (nesimțitule!).

Așa că dă-i dreacu de jobici, nu mai pierdem timpul cu ei. Ok, dacă nu aveți ce face uitați-vă la serialul Jobbik în continuare, dar pe 16-17-18 august veniți la Festivalul Antic Tomis să vedeți daci și romani din Constanța, din țară, din Polonia, din Bulgaria... Uite că nu știu dacă e vreun dac venit și din Ungaria, dar o să întreb și vă spun! Dacă nu veniți nu se supără nimeni, dar să nu vă aud după aia cu Jobbik că vă'njur de nu vă vedeți...