.

12 iul. 2011

Capsunarul si Berlusconi

De ce e Berlusconi un geniu?
Nu va speriati! Nu se strange de gat!
Isi aranjeaza nodul din gat doar!!!
Oahahaha! Ma bufneste rasul ca pe fraieri inainte sa zic gluma... Nu pot sa ma abtin pentru ca stiu ce urmeaza! Daca vreti radeti si voi inainte ca oricum o sa fie de ras. Macar daca nu va distreaza ce scriu o sa radeti putin preventiv, ca face bine la sanatate!
De fapt e o gluma mai mult de plans decat de ras! Auziti voi ce zice Berlusconi celor de la putere si de la opozitie: "Trebuie sa fim uniti si coerenti in interesul comun!" Oahahahaha! Deci acum cand i se aproprie sfarsitul, dupa ce l-au condamnat astia sa plateasca 560 de milioane euro despagubiri pentru ca a ciordit societatea Mondadori a lui De Benedetti, dupa ce are numai procese pe rol cu curvasarie cu minore si alte parasute, dupa ce i-a facut "fara creier" pe toti cei care voteaza cu opozitia, dupa ce i-a dat de "comunisti" pe toti judecatorii din Italia, dupa ce si-a facut-o pe aia care-i curata dintii consilier la Comune di Milano, dupa ce a facut 2 parasute care-si aratau tatele pe la televizor ministre, dupa ce a fost acuzat de legaturi si asociere cu Mafia, dupa ce a dat-o la cacat pe Merkel si s-a facut de rahat in fata Reginei Angliei pentru ca urla ca taranu', dupa ce l-a facut "colorat" pe Obama, dupa ce a dat 6 milioane de legi "ad personam" ca sa scape de toate procesele pe care le avea si a eliberat inca 6 milioane de borfasi cu ocazia asta, dupa ce a abrogat evaziunea fiscala, dupa ce a dat legea prin care sontorogii ca el nu mai pot fi bagati in puscarie, dupa ce a permis reintrarea banilor tuturor evazionistilor din Italia cu numai 5% amenda, dupa ce a pus Italia in mana rasistilor de la Lega Nord... etc, etc, etc... acum vine si spune ca toata lumea trebuie sa fie unita si... oahahahaha! 
Asta inseamna om politic frate! Pe bune! Bravo lui! Foarte tare! Pe Berlusconi daca-l inviti la Antena 3 si Realitatea TV ii lichideaza pe aia din 2 vorbe! Adica 1! Cate-o vorba de televiziune! Cand ma uit la astia ai nostri ma bufneste rasul... Vine cate un papitoi pe la TV si se sterg aia la cur cu el de cat de fraieri sunt. Si gainariile pe care le comit ai nostri sunt exact 0,05% din ce-a comis Berlusca!!! Pai de aia suntem bah in coada clasamentului! Nu avem papagal! Avem papagali multi, dar ne lipseste papagalul! Nu sunteti inca convinsi? Pai iaute ce zice Silvio despre situatia Italiei, o tara cu o datorie publica de 1900 MILIARDE EURO!!! Zice "Economia noastra este sanatoasa! Ea poate conta pe capacitatea inovativa a oamenilor nostri de afaceri, pe muncitorii nostri si pe sensul de raspundere a societatii civile!" Vedeti cum se face? I-a pupat pe toti intr-o singura fraza! Nu trebuie sa se intalneasca separat cu ei ca sa-i pupe! Pac si gata!:)))))
P.S.: Pun pariu ca de la vorbele astea s-a excitat atat de tare incat diseara o pune de alta "festa" cu fetite care de care mai minore... pardon, mignòne asa ca el!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!