.

1 iul. 2011

Din ciclul "Eu ma descurc singur, ma doare la basca"

Transportator de hoteluri in Bulgaria
Companiilor de transport si ridicatorilor de greutati le-a suras norocul! Daca aveti camioane, dube, papuci sau puteti ridica cu bratele greutati mai mari de 45000 de tone veniti repede pe Litoral! Hotelierii au amenintat ca se muta in Bulgaria! Pe bune! Eu zic sa va grabiti cu ofertele de transport pentru ca miscarea se va face rapid avand in vedere ca suntem in plin sezon. Nu stiu daca bulgarii au habar ca vin toate hotelurile din Romania la ei, dar banuiesc ca atunci cand o sa se trezeasca cu ele la Vama n-o sa mai poata comenta ceva...
Hotelierii de pe Litoral (mai ales Mamaia) s-au trezit ca e naspa. S-au trezit ca dau taxe prea multe, ca dau spagi prea mari si ca e muzica prea tare si nu pot aia de la Receptie sa doarma noaptea. Cum s-au trezit ei asa in mijlocul la toata treaba asta au decis ca-si iau hotelurile in carca si pleaca la bulgari. Pentru cine nu stie Bulgaria a devenit bau-bau romanesc in relatia patron-stat. Cum se-ntampla ceva cum incep amenintarile cu plecarea in Bulgaria! Tin sa va anunt ca bulgarii doar ce au facut scandal cu proteste si toate alea din cauza... maririi taxelor in turism!!! Hopa! Vedeti dragii mei ca nu va-nvat de rau! Iata ce oportunitate de afaceri va prezint aicisa pe blog! Castigati de cel putin doua ori! O sa transportati hotelurile la bulgari si, cand o sa vada ca au luat teapa si ca si la aia sunt taxe mari, o sa le aduceti inapoi in Romania poate chiar in aceeasi zi... Super afacere!
P.S.: Data viitoare cand mai vine omu' la voi si va propune sa dati 300 de lei pe luna ca sa va adunati si sa va bateti cu statu', cu turistii sau chiar cu bulgarii si voi nu dati sa nu mai veniti sa plangeti ca v-au cerut baietii spaga 300 pe zi... de euro!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!