.

5 iul. 2011

Capsunarul si americanii

Unde e spaga ianchi?
...poza am ciordit-o, dar nu va zic
de unde! Evaziune frate!
Bah ce m-am ras! Stiti tauru ala care e pe Wall Street? Ala care cica se numeste Churching bull si care e p'acolo pe unde e Bursa americana? Auzi ce zice: "Italo-americanul care a creat taurul de pe Wall Street acuzat de frauda fiscala de milioane!" Oahahaha! Cum bah frate? Chiar ala?
Omu' se numeste Arturo di Modica si din cercetari reiese ca a facut o mica evaziune de 5 milioane de euro pe care a uitat sa le declare! Plus niste TVA de 600 de mii! Practic omu' zicea ca sta in America, dar in realitate locuia in Italia. Si mai practic el nu platea taxe nici la aia nici la aia. Sa fie sanatos, nu asta e problema noastra ci a Fiscului. Problema e ca Arturo a facut tauru ala nene! Asta zice multe despre oamenii vestiti pe care-i arunca occidentul in fata drept model! Occidentul ala care ne trage pe noi de urechi ca suntem spagari chiar de Ziua Americii! Pai cum bah frate? Voi ii dati premiu Garoafa de Aur si ii faceti muzeu la Ragusano lu' Arturo si noi suntem spagari? Pai bah ambasadoru Americii la Bucuresti! Cum e? Ati depasit plapuma de 14000 de miliarde datorie, statul Minnesota doar ce a declarat faliment, taurul de pe Wall Street e facut de un evazionist si tot voi comentati?
Pai la noi turnatorii politici se chinuie sa traga 3-4 milioane pe cand la voi orice turnator in bronz face banii astia! Nu mi se pare corect! Corect mi se pare sa spuneti "domnilor, la voi spaga nu este direct proportionala cu functia!" Asta da! Adica pulii mei, daca tot "occidentalizam" tot sistemul energetic si Rosia Montana (plus restul) macar sa inteleaga si intermediarii nostri vreun miliard doua, nu? Ca macar, in timp, se apuca dreacu sa faca vreo fabrica ceva si pentru romani macar din plictiseala daca nu sa produca ceva p'acolo. La italieni (apropo de Arturo) nu ati avut curaj sa veniti cu gura mare sa comentati ca sunt mafioti, ca coruptie, ca spaga etc. Ati scris prin documente secrete acum vreo 60 de ani... si atat! Si la italieni le-ati adus de toate (inclusiv magari si lingurite) nu ca la romani unde veniti cu mana-n cur si cu gura mare! Nici macar rachete nu ne-ati adus! La Desevelu ati venit cu antirachete! Pai ce treaba e asta? Pai veniti in pulii mei cu niste atomice, cu niste magari si cu niste lingurite si dati si voi la Berlusconii si la Agnelli nostrii cateva mii de miliarde de dolari si dupa aia sa vedeti ca nu mai comentati nimic! Si nici noi!P.S.: Bah ambasodorule american! Pana la proba contrarie sa-ti stea curcanu'n gat ca daca-ti zic ianchi gou hom poate nu intelegi...

0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!