.

8 apr. 2015

O să ne crească a treia mână fără să ne dăm seama

Avantajul este că o să putem tasta mai repede

Vă spun din start că eu sunt din ăsta cu fotovoltaicul, cu mașini electrice, cu spălatul mașinilor electrice cu aburi, cu din astea, deci nu vreau să avem discuții după aia că nu știu ce și că nu știu cum. Ah, nu sunt razna din ăla care să spună că gata, de mâine să nu mai văd, dar, dacă era după mine, vă dădeam cam 48 de ore să schimbați totul (vedeți, nu sunt chiar băiat rău).

Dar ca mine sunt puțini, nu trebuie să ne băgați în seamă. Nu, nu puțini care vor ce vreau eu, sunt puțini care o spun. Ca să nu cumva să facă lumea mișto de ei mulți preferă să tacă din gură, se uită pe net după așa ceva, dau like și gata, dacă se pornește vreo discuție pe la birou zice că ce mișto e cu benzină, că ce demaraj, că energia nucleară... În plus lucrează la Rompterol sau la Nucleară, la Cernavodă, nici nu ar avea cum să spună altceva. Dar eu nu lucrez la așa ceva, pe mine mă doare la 400 de kilometri distanță de... 400 de kilometri, cam asta e distanța recomandată la care trebuie să vă aflați ca să nu vă crească instantaneu vreun al doilea cap sau vreo coloană vertebrală în plus. Pentru că, pentru ăștia care "nu există dezvoltare fără poluare", am câteva vești minunate pe care vreau să vi le dau în continuare!

Doar în ultima săptămână avem așa: 
- Centrala nucleară EPR din Flamanville, Franța. Nu se știe ce are. La început au anunțat probleme la nu știu ce după care au anunțat că mai sunt probleme la nu știu ce înveliș secundar. Nu, stați calmi, nu este absolut nici un fel de problemă, au fost doar pierderi de vreo 4 miliarde de euro de la câte opriri a avut, dar stați liniștiți, oricum nu o să aflați nici un căcat în plus pentru că e de stat.

- Centrala nucleară Emsland din Germania. Au închis-o, gata. Scurgeri radioactive, dar stați foarte calmi, nu vă agitați, nici un fel de radiație nu a scăpat în afară, e toată înăuntru, e la director, în sertarul de la birou! Calmați-vă!
- Fukushima, dragostea mea, Japonia. Aici deja a devenit o bătaie de joc continuă. Evident că ăia nu au ce face altceva decât să lase să se ducă totul dreacu, să se scurgă în ocean, să intre în pământ, să se ducă în aer, la revedere. Cu toate astea imbecilii ăia de la TEPCO continuă să mănânce căcat că nu, că ei fac totul, că măsuri, că pula mea în gura lor de japonezi tâmpiți. Ăia sunt atât de cretini încât guvernul le cere să se mai ducă dreacu cu neclearele lor și ei nu vor, să vedeți ce comentarii pe la ei prin ziare. Dar, pula mea, când te uiți la filme cu Godzilla e normal să te bucuri că ți-a mai crescut un ochi în cur sau că-ți iese o mână din ureche. 

Există site-uri care anunță toate nebuniile, în timp real, dar nici măcar eu nu cred ce scriu ăia acolo. Adică nu vreau să cred mai bine zis. Ce v-am spus sunt cazuri recunoscute oficial, alea de pe site-uri sunt de capul lor, nu are rost acum. Acum vedeți și voi, eu nu știu ce să vă mai spun. Dacă vă treziți că începe să vă crească capul, ce știu eu, dacă observați că vă transformați într-un iepure gigant, dacă ceva de genul ăsta mergeți și faceți scandal. Dacă vă spune medicul că aveți cancer stați liniștiți, ăla nu mai aveți ce să faceți, ăla e de la fumat... Exact, fumatul cauzează toate problemele, dar lumea nu vrea să priceapă lucrul ăsta. Puteți să faceți fum cât vreți, e la mașini, de la centrale, de la ce vreți voi, dar nu de la țigări. Ah, doar dacă nu sunteți greci, caz în care puteți fuma liniștiți câte 2 pachete pe zi și veți trăi minim 91 de ani. Da, exact, dar ei nu-și plătesc taxele, așa este...

0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!