.

8 feb. 2015

Gata, se plânge deja după Băsescu!

Unde ești Traianeeeeee, aoleuuuu, unde-ai plecat tu, Traianeeeeeee, cui ne-ai lăsat?

Cam așa se plânge! Adică nu chiar așa, dar cam așa s-ar traduce. Nu credeți? Ok, stați să văd unde am pus copy-paste-ul... Gata, l-am găsit:

"Nu-mi place să comentez lucruri pe care nu le stăpânesc, dar vă asigur, nu a existat niciodată un control al Parlamentului asupra SRI-ului. Au fost rugăminţi insistente să vină la Parlament să dea raportul. Nu e normal aşa ceva. Aici Băsescu avea perfectă dreptate". 


Cine a spus asta? A spus-o Medelin Voicu, la Antena 3, în cadrul unei (țineți-vă bine) EDIȚII SPECIALE!!!!:))) Vedeți, bă, vedeți ce bine era cu Traian Băsescu? Păi, pulii mei, frate, așa se întâmplă unde nu-i cap, e vai de picioare. Păi normal că Băsescu avea dreptate, Mădăline, normal că avea dreptate. Pe vremea lui mai intra unul, doi, hai trei la răcoare, dar atât, nu dădea nimeni din casă. Mai mult, era PDL-ul la putere și la Constanța toți banii erau pe mâna PSD-ului! Dar tu cunoști lucrurile astea mai bine decât mine. Acum, fără Băsescu, e de tot căcatul, uită-te și tu, toți dau pe goarnă, descoperă toți fraierii că voi stați degeaba prin rahatul ăla de casă a poporului... Ok, adică nu degeaba, își dau seama toți că stați acolo pentru treburile voastre, nu pentru ale noastre, la asta mă refeream (îmi cer scuze dacă s-a înțeles greșit). Păi, dacă era Băsescu, cine te mai întreba pe tine cum de SRI-ul se pișă pe voi de ani de zile și nici nu vă bagă-n seamă comisia aia de căcat unde se face toată lumea că lucrează ca Dinescu la involuție? Exact, nimeni!

Băsescu mai făcea un show, mai un scandal, mai o replică la mișto, vremea trecea, leafa și șpaga mergea, nimeni nu vă deranja. A venit praful ăsta de Iohannis care, pe lângă faptul că nu face nimic, nici măcar nu spune nimic! Că dacă ar spune și ăsta ceva, o prostie, orice, nu v-ar mai băga lumea în seamă pe voi, ăștia cu comisiile care vă rugați de unii și de alții și ăia vi se pișă-n cap. Mai sunteți și vreo 600! Dacă erați copii plângeați toți în cor și tot vă băga cineva în seamă, așa sunteți vai de viața voastră, numai rebuturi (vorba ăluia de-a rămas în istoria online-ului).

P.S.: Că ai recunoscut că Băsescu avea dreptate mai e cum mai e, dar să vezi ce-o să mă cac pe mine de râs când o să începeți ăștia de la PSD să spuneți că avea dreptate Boc, Ungureanu, blonda aia cu număratul, blonda asta cu poșetele, atunci să vezi râs și panaramă!:))



UPDATE: "Nu există măcar o intenție a mea în cei 10 ani de mandat ca vreunui om să i se facă un dosar." a declarat Traian Băsescu:)))) Vedeți, exact ce vă spuneam, e normal să plângă ăștia după el, e cât se poate de normal:)))

UPDATE DE UPDATE: Mădălin doar ce s-a pupat cu Udrea la Digi24!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!