.

23 feb. 2015

Eu, sub 50 de euro, ...

... n-am auzit știre! Până astăzi

Se întâmpla acum vreo câțiva ani, la radio, pe vremea când ascultam în fiecare zi. Știrea suna cam așa: o femeie din Africa a luat un credit agricol, pe o perioadă de un an de zile, în valoare de 50 de euro! Am rămas prost, nu-mi venea să cred. Nu mai știu exact ce țară era, pulii mei, dar în Africa, asta este important.

De ce este important? Pentru că astăzi, 23 februarie 2015, când lumea anunță că s-a inventat mașina electrică cu autonomie de 1000 de kilometri, că se poate vindeca nu știu ce boală, nanotehnologii, iPhone 18, Android 4.4.4.4.44 etc, ce credeți voi că anunță ziarele și televiziunile de știri de la noi? De la noi din România, Europa, nu alea din Oagadagu, Africa! Că dă Tăriceanu primă de 140 de lei la toate femeile care lucrează la Senat, asta se dă la știri. Le dă câte 140 de lei (nu de la el, stați liniștiți) de 1 Martie, ziua FMI.

Fraților, nu știu ce să vă mai spun, ăsta nici pupincurism nu se poate numi, s-a depășit nivelul, s-a trecut de gaura curului, aici s-a intrat cu limba undeva pe la jumătatea intestinului gros, care, se știe foarte bine, are undeva pe la vreun metru și jumătate. Cine are limba atât de lungă?! Nu, nu ăia de la Antena 3 și de la Jurnalul, știu că la ei v-ați gândit, dar nu. Mai întâi au fost ăia de la Evenimentul Zilei și B1, după aia, probabil ca să arate că pot avea și ei limba foarte lungă, s-au apucat de pupat interiorul intestinului gros și ăia de la Digi24.

Nu mai are rost nici un fel de comentariu, nimic, singura chestie e să fie informați ăștia de la Cartea Intestinului Gros că există știri și cu 32 de euro. Și să nu cumva să meargă în Africa pentru asta, să nu facă greșeala asta, trebuie să vină în România, la Senat mai exact. Sau să dea drumul la televizor, pe orice canal românesc de știri (pun pariu că la ora asta au preluat toți porcăria, că atât îi duce capul, iau unul de la altul și cică ei sunt jurnaliști, să nu cumva să le spui ceva după aia).

0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!