.

6 mai 2014

Da, sunt necesare...

... mașinile fără șofer!

O mare parte a alegătorilor are o mare problemă în această perioadă pre electorală. Nu, nu cu cine votează sau prostii de genul ăsta, oamenii nu-și dau seama dacă mașinile fără șofer, mașinile astea care se conduc singure și pe care le tot probează inclusiv Google ca să vadă dacă-i stau bine la spate sunt necesare. Încă o dată trebuie să rezolv eu marile probleme ale omenirii și să ofer un răspuns cât se poate de clar: da, sunt extrem de necesare!

Nu, nu pentru toată lumea, dar sunt necesare pentru ăia care dorm la volan, pentru ăia care se machiază la volan, care se dau cu ruj la volan, pentru ăia care citesc ziarul la volan, pentru ăia care se ceartă cu pasagerul de pe locul mortului la volan, pentru ăia care se întreabă ce-o fi însemnând triunghiul ăla alb cu vârful în jos și cu margini roșii la volan, pentru ăia care de beți ce sunt nu mai văd volanul la volan, pentru ăia care-și aranjează pălăria la volan, pentru ăia care își caută bricheta pe sub scaun la volan, pentru ăia care spun că urăsc să conducă mașina și cu toate astea stau la volan și pentru aia care-și ținea ceașca de cafea în dreapta și cu stânga scutura țigara pe geam... LA VOLAN!!!!

P.S: @ăla care mânca iaurt cu lingurița: te-am văzut, țineai coatele pe volan, nu mă păcălești tu așa ușor pe mine, fraiere!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!