.

9 mai 2014

În atenția votanților PSD

Mare atenție, căscați bine ochii (sper că știți să citiți!)

Nu mai repet încă o dată pentru voi motivele, dar românii au prostul obicei să ia de la italieni ce-i mai de căcat prin Italia aia. Lucrurile bune nu le luăm, nouă ne place doar ce-i de căcat prin țara aia. Eh, aveți mare grijă că e foarte posibil s-o luăm și pe asta, mai ales că a fost decisă toată treaba de primari socialiști de căcat, adică exact cum sunt ăia pe care-i votați voi.

Mai exact, în Padova, a fost decretată extinderea unei zone unde este absolut interzisă vânzarea alcoolului! N-ar fi o problemă dacă zona respectivă n-ar fi fost plină de baruri și mai e și un supermarket pe acolo. În total vreo 80 de societăți comerciale. Țineți cont că în Italia nu se mai fumează demult prin baruri, deci singura șmecherie pentru care mai merita să pierzi seara timpul prin așa ceva era ca să bei ceva. Mai mult, primarul la fel de socialist al Veneziei a anunțat că vrea și el să facă la fel, deci ăla e de 200 de ori mai cretin decât colegul lui din Padova! Pentru că dacă Padova își mai permite una alta ăia din Venezia (dacă face asta în Piazza Ferretto se poate desființa) chiar că trăiesc numai din așa ceva. Atenție, interdicția nu este doar de a servi ci și de a stoca băuturi alcoolice, deci supermarketul a belit-o maxim! 

Evident că oamenii au ieșit în stradă și rămâne de văzut ce urmează să se întâmple. La Padova exista deja o astfel de zonă, dar boul s-a gândit s-o extindă pentru că se adună lumea, se îmbată și deranjează. Asta pentru că socialiștii nu fac bani și nu-și permit să plătească poliție și alte din astea care să-i salte pe gălăgioși sau pe ăia care se pișă pe ziduri. Socialiștii știu doar să-i protejeze pe pensionarii care-i votează, să nu cumva să fie pensionarii deranjați pentru că nu-i mai votează după aia.

În concluzie aveți grijă. Cu Mazăre nu-mi fac probleme pentru că ăsta nu e socialist, ăsta e vai de mama lui, habar nu are nici el ce e, dar poate că de pe unde sunteți chiar aveți primar din ăsta cu socialismul în sânge și se trezește că vrea și el să facă așa ceva! Vă lasă fără bodegi în 2 minute și nu știu unde vă mai adunați să discutați politică și ce mai discutați voi pe acolo! Treaba voastră, eu v-am atenționat, să nu veniți la mine după aia să-mi reproșați că eu știam și n-am vrut să vă spun nimic...

0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!