.

19 mai 2014

PSD nu a mințit, a uitat doar să spună unde!

Nu chiar 1 milion, dar pe acolo!

Bă, am zis noi că PSD-ul promite aiurea locuri de muncă, că minte, că nu știu ce, dar uite că nu e chiar așa! Doar ce-am aflat o chestie și vreau să v-o spun și vouă (ca să scriu ceva pe blog, nu de alta): în sectorul energiilor regenerabile a crescut numărul angajaților direcți și indirecți de la 5,7 milioane în 2012 la 6,5 milioane în 2013! Sunt 800000 de locuri de muncă în plus, fraților, de la începutul anului până acum cu siguranță că s-a făcut milionul! 

Ok, PSD a uitat să spună că milionul de locuri în plus nu o să fie la noi, dar astea sunt amănunte. Peste jumătate sunt în China, după care urmează Brazilia, Statele Unite, Germania, Spania și chiar sărăcia aia de Bangladesh. În România or fi vreo 14-15 locuri în plus, nu zic nu, dar au uitat ăștia să ne bage și pe noi în top (amănunte și astea, dă-le dreacu). Deci iată dovada că PSD-ul știa ce vorbește atunci când au dat jos guvernul PDL și au pus USL din care a mai rămas USD. Așa că, pe 25 mai, votați fără probleme PSD-ul, mai mult ca sigur chinezii, brazilienii li chiar americanii să fie extrem de fericiți pentru asta...

P.S.: Tot amănunt e și ăla cu mândri că suntem români... În realitate e mândri că sunt chinezi, brazilieni, americani, nemți etc, dar nu are rost să ne împiedicăm de nimicuri de genul ăsta.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!