.

7 apr. 2014

E deja veche asta cu boala

Acum e moda cu asasinatele și credința

După ce au văzut că toată lumea face mișto de bolile lor inventate, mai marii marilor au făcut o ședință fulger în care au stabilit să treacă la planul bî: când e unul arestat sau e pe punctul de a fi săltat nu se mai dă bolnav! Nu, se dă ori viitoare victimă a unui asasinat ori cere să fie lăsat în libertate pentru că este cel mai credincios dintre credincioși. La câte cruci negre și roșii sunt prin calendar e clar că pe la pârnaie nu prea mai are timp să treacă.

Mai există și varianta copiată de la RAI, aia în care ameninți judecătorii și procurorii că-i arunci în aer, că le răpești copiii și-i topești în acid sau aia în care arunci autostrăzi în aer cu tot cu mașina respectivului, dar nu prea funcționează la noi așa ceva și idiotul de Rizea a simțit-o pe piele lui. La urma urmei la noi ce autostrăzi să arunci în aer? Astea se fac și ele cu aprobare de la Servicii, iar ăia nu riscă să strice singurele două drumuri mai așa pe care le are România ca să stea după aia să meargă pe o singură bandă când pleacă în concedii. Deci astea nu merg la noi, nu încercați că vă dă judecătorul afară și râd și curcile de voi după aia.

Sincer nu v-aș recomanda-o nici pe asta cu asasinatul. E de doi lei și asta, românul nu prea crede în faze din astea până nu vede. Ca să fiți credibili ar trebui chiar să vă omoare cineva și nu cred că vă convine. După aia nu mai puteți merge nici în club, nici să vă dați cu carul și nici să vă îmbrăcați ca papițoiul să aibă țăranii la ce se hlizi. Asta pe care o încearcă Gruia Stoica și pe care a încercat-o și Gigi mi se pare cea mai ok! Asta cu să fie lăsați în pace pentru că Paște și din seria credință. La câți credincioși sunt în țara asta e posibil să găsiți vreun judecător idiot care visa să ajungă popă și pentru că n-a avut bani de șpagă a ajuns judecător (zâmbiți și voi, știu că e vrăjeală, dar cu ăștia n-ai cum s-o dai altfel să iasă glumă). Eu cred că asta ar putea funcționa, pe bune. Nu din prima, dar insistând, plătind vreo câteva zeci de avocați e posibil să vă iasă. Ok, veți rămâne fără bani până la urmă, dar dacă ieșiți din pârnaie sau scăpați de arest îi faceți voi la loc, nu-i problemă... Succes!

2 comentarii:

  1. "dar dacă ieșiți din pârnaie sau scăpați de arest îi faceți voi la loc, nu-i problemă"
    Sincer, cred că n-au fost bani destui facuţi dacă ai ajuns la faza asta. Sau n-ai fost atent la pivoţii de putere! :)
    Şi a doua şansa parcă sună a poveste! ;)

    RăspundețiȘtergere

puteti si sa injurati daca nu va suparati!