.

23 apr. 2014

Momentul

De ce merită Ponta să fie prim ministru pe viață

Știu că toată România a văzut faza cu Ponta și Dragnea în barcă, dar nu știu dacă toți au văzut ce s-a întâmplat când s-au urcat. Băi, e o chestie acolo care pe mine (cel puțin) m-a convins: Ponta merită să fie prim ministru pe viață!

Repet, nu știu dacă ați văzut, dar în momentul în care s-au urcat aleșii în barcă un sclav din ăla de jandarm (un bou din ăla care trăgea la barcă) s-a grăbit să le dea zeilor... Ce credeți voi că a vrut să le dea? Exact, fraților, exact: veste de salvare! Dar (pentru că există întotdeauna un dar) Victor Ponta a zis ceva care nu s-a auzit pe la televizor și sclavul a aruncat vestele alea cât colo. Evident, Ponta își dăduse deja seama că e ridicol în barca aia cu 30 de centimetri de apă în jurul lui și n-a vrut să se facă și mai mult de căcat. Chiar dacă nu s-a auzit ce i-a spus sclavului este totuși ușor de bănuit: "Sclavule, băga-mi-aș pula-n mă-ta, aruncă dreacu vestele alea că ne faci și mai mult de căcat, boule!". De ce este ușor? Păi din moment ce vorbește cu "fă" cu miniștri cum ați vrea să vorbească cu un sclav care-i născut doar ca să împingă barca? Dar pentru faptul că a refuzat, Ponta merită să fie în funcție până crapă. Pentru că ok, lumea oricum votează PSD-ul, oricum țara e o țară de căcat, dar gândiți-vă că dacă era Șova în locul lui Ponta (sau Zgonea, nu mai spun) ăla accepta și ne făcea de încă 5000 de ori de căcat în Univers. Pentru că pe Șova îl vedeți voi prost, așa, la televizor, dar când e vorba de viața lui ăla se deșteaptă imediat! Ăla umblă cu vestă de salvare și când face duș, nu se știe niciodată!

P.S.: Nu știu cine e boul care a sărit să le dea veste maimuțoilor ca să nu se înece în apă până sub genunchi, dar pun pariu că sclavul este unul dintre ăia care e zmeu acasă, din ăla care vorbește și el cu "fă" cu nevastă-sa (că miniștri pula, de unde), din ăla care-și bate copiii pentru că au stricat ceasul cu cuc moștenit de la bețivul de tat-su, chestii de genul ăsta. De obicei așa sunt sclavii ăștia care la muncă își pupă șefii nu în cur, direct în stomac prin cur, acasă la ei sunt lei-paralei...

0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!