.

6 mar. 2015

Vreau și eu despăgubiri de la nemți!

Vreun avocat, ceva, 30%? Nimic?!

Normal că nu, pentru idioții de majoritari nu există drepturi, normal, există decât obligații. Râdeau unii că Regele Internațional nu știu ce și nu știu cum cu procesul ăsta în care țiganii cer nemților despăgubiri de pe vremea lui Pazvante, dar să vedeți voi dacă nu obțin ăia ceva! Uitați-vă bine la ce vă spun, nici un avocat nu se bagă în așa ceva dacă nu știe că poate obține măcar o bucățică dacă nu chiar tot ce vrea.

Majoritarii ce-au făcut? Majoritarii au supt pula de la nemți, a venit ăla cu bine făcutul lui și a spus că nemții nu mai au să ne dea nimic, din contră, dacă mai avem ceva trebuie să le dăm noi lor. Pentru minoritari nu e valabil, minoritarii au de luat în continuare de la nemți, nici ei nu știu ce au de luat, dar au. N-a știut nici unul ce are de luat, habar nu au dacă au ceva de luat, dar avocatul nu pe asta mizează, mizează pe faptul că nemții vor spune ceva de genul:
- Vas minoritierăn sunt acolo?
- Păi, pulii mei, herr judecător, vreo funfțin munțin!
- Doar funfnțin munțin?
- Da, atât!
- Și vas lovelen vor?
- Vreo unțăn milionăn!
- Ok, aveam să le dăm la rumanișăn mimțin miliarden, le dăm la ăștia funțin milionăn și cu asta basten... van basten.

Cam așa o să fie, parcă văd, că neamțul nu-i prost, își mai spală puțin mâinile în fața UE cu drepturile minorităților, căcaturi din astea, vor avea un exemplu de închis gura la fraieri ani de zile după aia. Acum poate înțelege și vecinul meu de la unu de ce spuneam că n-ar trebuie să existe aberația asta de minoritate. Nu e nimeni în minoritate nicăieri, faptul că ești verde sau albastru nu mă interesează atâta timp cât ai două mâini și două picioare, dacă tu crezi în cai verzi pe pereți și eu în hipopotami albaștri este problema fiecăruia, nu venim acum să cerem drepturi suplimentare pentru că sunt caii mai frumoși decât hipopotamii. Eu am crescut cu aceeași gașcă și la școală și în cartier, am aflat care dintre noi e turc, evreu, aromân, american pe la vreo 16-17 ani, când am început să umblăm cu gagici și ne-am trezit că familia unei turcoaice era extrem de supărată că fii-sa umblă cu un aromân! Noi făceam mișto, pe la vreo 24 am aflat că treaba e chiar serioasă și că ăia chiar cred tâmpeniile astea...

Cât despre oamenii Regelui Internațional normal că o vor lua în gură ca și până acum. Am dat exemplul doar așa, la mișto, puteam să mă folosesc de altceva ca să ajung unde voiam. Chiar dacă avocatul obține ceva (și aici nu e la mișto, eu chiar cred că obține ceva) ăștia nu vor vedea nimic, împarte avocatul cu Internaționalul și restul multă muie. Vorba aia, minoritari, minoritari, dar monarhia costă, dă-vă-n pulii mei!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!