.

5 mar. 2015

Cum adică cine apără Mafia?!

Mafioții apără Mafia!!!!

La început a fost Antena 3 și Jurnalul, după aia RTV și acum New York Times și Digi24 (nu e vina mea că-l invitați pe Hurezeanu în fiecare zi pe acolo). Rând pe rând au dat vina pe Băsescu, pe pula mea, pe Kovesi, pe Morar, Macovei, procurori, judecători, care dreacu mai sunt pe la DNA și pe unde mai sunt. Că bagă lumea la pușcărie aiurea, că oameni bolnavi ca Nicușor Constantinescu nu sunt lăsați să se trateze în străinătate, că le confiscă bunurile oamenilor care au muncit o viață întreagă (dar care nu pot justifica nici banii pentru benzina pe care o bagă în mașini), că nu știu ce, că nu știu cum, că nu știu când.

Băi, v-am mai povestit eu, exact așa făceau și javrele prin Italia anilor 80-90! Exact la fel, că-l arestează pe Toto Riina degeaba și fără probe, că la primarul Ciancimino e politic, că are lumea invidie pe jigodia de Andreotti, că e ăla prim ministru și se oftică unii. În schimb, ăștia care-i pupau în cur pe Riina&Co, ce credeți că spuneau despre procurori ca Falcone și Borsellino, despre generali de poliție ca Dalla Chiesa, despre jurnaliști ca Fava, despre oameni de afaceri, oameni simpli și chiar mafioți care au ales să colaboreze cu Justiția? Exact, că să nu mai meargă procurorii cu escortă cu sirene pentru că nu-și poate face lumea somnul de după-amiază, că jurnaliștii să nu mai publice în ziar din dosare, că mafioții care colaborează cu Justiția nu sunt credibili pentru că nu poți avea încredere într-un hoț... 

Eh, ăștia care studiați istoria, mai lăsați dreacu Ștefan cel Mare și Imperiul Roman, vedeți istoria mai recentă a Italiei, că noi de acolo ne tragem! Pentru că există riscul ca istoria să se repete și n-ar fi indicat să câștige și la noi mâncătorii de căcat! Nu de alta, dar la italieni ăia au câștigat până la urmă, cititorii de New York Times, hurezenii, mirceabădienii, gâdienii, măzărenii, ăia cu mamele implicate în afaceri dubioase, ăia au învins la ei! Falcone și Borsellino au sărit în aer, Dalla Chiesa a murit ciuruit cu tot cu nevastă (și spuneau că Mafia nu omoară femei), copilul lui Busceta a fost topit în acid (și spuneau că Mafia nu omoară copii), iar care a mai comentat câte ceva și-a găsit ori magazinul aruncat în aer ori mașina arzând ca o torță.  Până la urmă au tăcut toți și s-au trezit după 20 de ani că-i conduce Mafia!

După 20 de ani normal, după ce l-au acuzat și pe Andreotti și pe Berlusconi și pe toți nenorociții de pe acolo, au venit toți mâncătorii de căcat, toți hurezenii, toți jurnaliștii de la New York Times, de la Jurnalul să spună că s-au înșelat. Atât! Nimic mai mult, să nu vă imaginați că și-a făcut careva harakiri, nu. Au venit cu niște fețe din alea de curve penale, de sugători de puli murdare de căcat și au spus (cu jumătate de gură) că n-au știut, că ei au exprimat o stare de spirit prezentă în acel moment în rândul "cetățenilor", adică exact discursul lui Iliescu când explica acum câteva zile de ce a chemat minerii! Uite că mi-am adus aminte, că tot a fost ziua lui (din ce pula mea e făcut ăsta de nu mai crapă, frate, din titan?!), l-am văzut câteva minute pe excrement cum explica că așa erau vremurile, că cine nu era acolo nu are cum să înțeleagă. Ba am înțeles, spurcăciune nenorocită, tocmai pentru că am înțeles te-am dat exemplu, vierme.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!