.

14 aug. 2014

Dacă opriți...

... sunteți vinovați!!!

Iar (sau din nou, cum doriți) accident cu victime pe o trecere de pietoni la Constanța! Devenite deja obișnuință accidentele astea nu mai interesează pe nimeni în afară de mine. Nici pe mine poate nu mă interesau, dar rămân de fiecare dată cu gura căscată când aud explicațiile bivolilor implicați în așa ceva. Fiți atenți cum s-a scuzat imbecilul care a luat 4 (patru) pe o trecere de pietoni de pe bulevardul Mamaia (sursă Ziua de Constanța, na, poftim):

"Şoferul a dat vina pe autobuzul care a oprit la trecere, dar el a trecut pe aici ca şi când nu era nimeni“, a declarat Gheorghe Savin, martor la eveniment.

Ați terminat de citit de 15 ori? Exact, este cât se poate de normal, nu este nici prima și nici ultima dată când aud așa ceva. Pe unii i-a orbit soarele, pe alții i-a sunat soacra la telefon, unii derapează în depășire, sunt sigur că mulți suferă pentru că e PSD-ul la putere etc. Da, doamnelor, virginelor și domnilor, așa este, ieczistă o explicație de fiecare dată. Proastă, ok, de acord cu dumneavoastră, idioată în cele mai multe cazuri, dar ieczistă! Dacă eram judecător le dădeam un plus de pedeapsă pentru fiecare explicație de genul ăsta, dar pentru că nu sunt majoritatea (99%) scapă cu suspendare. 

Pulii mei, la urma urmei autobuzul ăla de ce a oprit la trecerea de pietoni, autobuzul nu trebuie să oprească doar în stație?!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!