.

18 iun. 2013

Să facem mișto de cineva

Și astăzi de eMAG

M-am mai luat eu de ăștia de la eMAG chiar dacă nu am nimic cu ei (chiar vă recomand să mergeți la ei pentru că au servicii și personal ok). Dar mă distrează cum vând ei de toate și, în special, mă distrează reclamele lor. Hai s-o vedem pe ultima, o reclamă care apare fără voia ta dacă deschizi anumite site-uri de știri:



Cu alte cuvinte Mădălin îi explică lui George al 2-lea că la eMAG sunt prețuri mici, dar George nu-l crede și bine face!!! Probabil că George a intrat și el cum am intrat eu pe alte site-uri și a văzut că prețurile la eMAG nu sunt chiar atât de "greșite" cum spune Mădălin (probabil e Voicu că prea îmbârligător e omu'). Ia hai să vedem un exemplu:
Hopaaa, iauzi ia! Cel mai ieftin Radio Cd din ăsta auto e Freeman, dar nu la eMAG! E mai ieftin ca la DoMo, dar la eMAG e 109.99 și la Media Galaxy e 109,90!!! Băh, 9 bani din ăia, te caci pe ei, dar e mai ieftin:))))

Ok, George al 2-lea are nevoie de televizor. Din scrisurile lui înțelegem că are nevoie de un televizor ieftin și de aia se bucură ca tâmpitu' că au greșit ăia de la eMAG prețurile. Păi hai să vedem:
Hopa henț! La eMAG e 879 la ofertă, dar la DoMO e 890 că așa e el de felul lui. La rezoluție sunt egali, așa că nu vă lăsați păcăliți de diagonală că se vede mai prost pe ăla mare. Dar la Media Galaxy ce să mai zici, nene? Păi ăia nu că au greșit prețul, ăia l-au făcut praf! Ok, o să spuneți că ce televizor e ăla, deși vă avertizez că are rezoluția cea mai bună! Ah, vă mai avertizez ceva, vedeți că George a scris că vrea televizor, nu a spus ce televizor vrea! Că și eu m-am uitat la LCD-uri, dacă dădeam la altele cine știe ce surprize, surprize mai aflam...

P.S.: Așa că, măi Mădăline, vezi tu de treaba ta că știm și noi cum se greșesc prețurile astea. Spune-le la ăia de la eMAG să nu mai greșească și data viitoare să lucreze și ei cu unii care fac reclame mișto, să nu mai facă din astea de care face lumea mișto...

Un comentariu:

puteti si sa injurati daca nu va suparati!