.

11 iun. 2013

Căpșunarul și pușcăriașii

Câțiva cetățeni care scăpau de pârnaie dacă aveau norocul să se nască în România


Ales de popor!!! Nu avea nimeni ce să-i facă la noi după ce 7,4 milioane de cretini au decis că el trebuie să conducă țara! Dacă vreun fraier de judecător încerca vreo combinație Hitler oricum scăpa, pentru că analiștii de la aproape toate televiziunile ar fi declarat cât se poate de corect din punct de vedere gramatical: "Ie clar, ie făcătură politică!"

Hannibalu' Canibalu' nici nu ajungea la Tribunal dacă era român! Pentru un viol e 500 de lei medierea (probabil plătește victima pentru că agresorul nu are de unde), iar medierea e obligatorie în țara asta de idioți. Cât să fie medierea pentru că ți-a mâncat ăsta o mână?! Vreo 200, 300 de lei, nu cred că mai mult. Păi ce vreți, băh, la urma urmei, ce v-a făcut? V-a mâncat o mână, în pulii mei, doar nu v-a futut!

Breivik: suspendare, clar! Păi ce-a făcut la urma urmei? A derapat puțin și a dat peste câțiva copii care se jucau pe o insulă! Ce-a făcut așa de grav?! Au murit copiii ăia? Eh, păi ce să le fac, băh, la copiii ăia dacă nu aveau și ei mitralieră ca Breivik? Păi ce să le fac dacă sunt fraieri și nu au bani de gip... pardon, de mitralieră? Să-și ia mitralieră data viitoare dacă vor să se joace pe aceeași insulă cu Breivik!

 
Darth Vader, cred că l-ați recunoscut. Ăsta nu că nu intra la pârnaie, ăsta nici măcar de proces nu avea parte! Păi ce judecător avea curaj să se pună cu ăsta în România? Păi la noi nu există, băh, rebeli din ăia cu coaie cum are Lucas prin filme! La noi se întâlnea judecătorul cu Vader la un restaurant în centrul vechi și-i spunea cam așa: "Vai, domnu' Vader, dar cum să vă dea cineva pe dumneavoastră în judecată? Dar stați liniștit că se rezolvă, nu-i nici un fel de problemă! Dar ce-ați făcut, acum dacă face unul Steaua Morții gata, trebuie dat în judecată?! Păi procurorii ăștia nu se gândesc că dumneavoastră ați dat locuri de muncă la oameni cu Steaua aia a Morții? Uite, termină și fiul meu Dreptul peste două luni, are și el nevoie de un job, doar n-o să muncească ca papagalii ăia de rebeli pe 15 milioane, nu?!"

2 comentarii:

puteti si sa injurati daca nu va suparati!