.

30 mai 2016

Buzdugan și...

... și mai cum?

Cum îl cheamă, mă, pe prostu băieților ăla, Buzdugan Moraru?! Ăla, mă, cu glume de doi lei făcute la telefon, de le făceau romanii pe timpul dacilor! Buzdugan Moraru, parcă așa îl cheamă, de la Antena 3! 

Firea râde la Buzdugan Moraru, pun pariu că-l are tras și pe casetă! Ăia care votează Firea ascultă Buzdugan Moraru! Nici un om cu mintea în cap nu-l ascultă pe răsuflatul ăla, dar așa se întâmplă când oameni care n-au ce face (sau ce scrie) se apucă să promoveze idioți. Pentru că n-ar fi interesat pe nimeni ce căcat mânca căcatul ăla dacă nu se apucau alții să povestească. La fel și cu Bazabancea și cu alții, cum îi mai cheamă. Cine pula mea ar fi știut de Baziboncea aia dacă n-o vedea pe Facebook? Poate ăia care iau masa cu ea, în rest zero, nu știa nimeni! La fel și cu Olivia Știr, în afară de o mână de nebune care au impresia că dacă mănâncă știr și ștevie se cacă mai puțin mirositor decât ăia care mănâncă... Da, chiar, vaca mănâncă numai iarbă, ați văzut cum pute balega aia de nu poți să respiri? Nici bărbat-su n-o promovează pe tâmpita aia, nu înțeleg de ce o promovează alții discutând despre ea.

Eu vreau să aflu decât despre oameni care au ceva în cap, vreau să mă simt ultimul căcat când citesc ce spun ăia, când văd ce gândesc. Dacă citesc Barbarancea sau ascult glume cu Moraru mă apucă dracii, o iau ranza, am pierdut minute din viață pe care nu le mai pot recupera ca să citesc căcaturi spuse de căcați și să mă enervez, pentru că căcații între ei se resping, e ca la magneți. Eu stau pe Facebook ca să mă râd, să mă simt bine, nu stau ca să aflu ce a declarat Geoană în baie sau că Dani Oțel i-a supt pula lu Răduleasca! Pentru asta există CanCan, Libertatea, mergeți acolo și citiți în liniște, ca la bibliotecă, fără să deranjați pe nimeni! Vă implor, nu mai distribuiți cretini, nici măcat pe mine...

0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!