.

21 mai 2016

O investigație care a durat 2 minute

Am descoperit de ce vor să iasă englezoii din UE!!!

Lumea a crezut că, după ce Tolontan a descoperit cu Hexi Pharma, nu se mai poate investiga nimic. Adică era o criză în investigația asta jurnalistică, cum îi spune, ceva de speriat. A mai încercat aia cu șinele de tramvai, dar n-a prea mers, adică nu se ridica la nivelul lui Tolontan. Dar asta până m-am apucat eu de investigații! Exact, ceea ce veți vedea în continuare s-a terminat cu șmecheria, gata, Watergate ăla e pișat de bibilică pe lângă ce-am descoperit eu. Da, am găsit motivul pentru care englezii vor să iasă din UE!




V-ați prins?! Aveți ochi de investigator sau trebuie să vă explic ca jurnaliștilor de la Antena 3, care dacă nu e cu Băsescu nu înțeleg nici un rahat? Aveți în imagini un loc de joacă pentru copii! Da, așa este, știu că seamănă cu un loc de joacă pentru câini maidanezi, dar așa scrie și pe placa aia dacă vă uitați cu atenție: loc de joacă pentru copii sub 11 ani. Locul este compus dintr-o piatră, o... Practic e compus dintr-o piatră și cam atât. L-am adus pe fii-miu aici și a început săracul copil să urle de nu l-a potolit nici Regina! Acest loc de joacă... sau ce e el... a fost făcut pe... Pe ce a fost el făcut?! Exact, bravo, se vede că nu vă uitați la Antena 3: pe fonduri Europene!

Asta e, acum știți de ce vor să iasă englezoii din UE și să nu mai audă în viața lor de așa ceva. Păi la ce locuri de joacă au ăștia pe fonduri Englezene vă dați seama că, atunci când au văzut panarama asta făcută pe fonduri Europene, s-au uitat unu' la altu' și s-au întrebat: What the fuck?!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!