.

25 iun. 2016

Evenimentul Zilei, atenție comanda la mine

Măinile la spate și ascultă aici cum se face, băi, boule!

Există un post de radio care se numește LBC. Se prinde decât în jurul Londrei pentru că așa vrea el, dar pe digital se prinde oriunde vreți voi. Eu am ascultat la greu postul ăsta de când am aterizat pe aici și când spun la greu mă refer în fiecare zi. De când am plecat din Londra îl ascult mai rar, dar linia postului a rămas neschimbată pănă pe 23. Pe 24 am ascultat LBC și am rămas șocat. Când mi-am dat seama despre ce este vorba am izbucnit în râs, nu mi-aș fi închipuit că se poate așa ceva, adică se poate face, dar nu mi-aș fi închipuit că se poate face cu o jumătate de țară:)))

Băi, ca să pricepeți despre ce râd eu aici, postul ăsta era locul preferat al celor de la UKIP, Farage, fostul Londrei, Boris, era acolo săptămânal și vorbea James ăla cu ei de parcă vorbeam eu cu Dan Mincea. Da, știu că nu știți cine e Dan Mincea, dar asta pentru că nu citiți ce scriu eu, că v-am spus și anul trecut cine e Dan Mincea, dar nu sunteți atenți, vina voastră. Eh, sunau la postul ăsta de radio numai din ăștia cu anti emigranți, cu anti UE, cu brexit, cu din astea și, atenție mare, numărul de telefon la care sunau e unul cu plată! Exact, dacă nu ai în abonament tipul ăla de număr plătești suplimentar, dar ei sunau zi după zi, lună după lună, an după an! Și ăsta îi întreba ce cred ei despre ce a declarat Farage cu emigranții, cu refugiații, cu economia, ce cred că a vrut să spună Boris, toți ăștia! Și ascultătorii lor răspundeau că au dreptate, că LBC este singurul post care le face auzită vocea, că patriotism, mândri că sunt englezi, pula mea, le știți mai bine decât mine pe astea.

Și, până pe 23, au ținut-o așa. Dădeau și din partea cealaltă, de la ăștia care nu vor să iasă, care n-au nimic cu emigranții, dar le prezentau ca pe știri normale, 10 secunde și la revedere. Dar dacă spunea Farage ceva vorbeau două ore despre asta! Ce mai, dacă ascultai LBC lucrurile erau clare: post de radio pro brexit, anti emigrație, anti tot. Ah, să nu uit altă chestie, dacă suna unu și era prost făcea ăsta mișto de el și gata, o glumiță și gata, dar dacă suna unul deștept și aducea ceva argumente nu se lăsa până nu-l făcea zob! Adică îl lua pe toate părțile și, de multe ori, reușea să-l demonteze. Rețineți, Evenimentul Zilei, lume care suna pe bani! Foarte important!

Pe 24 ajung în Londra, deschid radio și ascult asta:
- Da, spuneți, sunteți mulțumit de ce se întâmplă?
- Da, este o victorie, ne-am luat țara înapoi, bravo Boris, granițele, locuri de muncă, crește salariul...
- Bursa a pierdut 100 de miliarde în 5 ore!
- Păi da, dar...
- Dar ce?! Cum ne-am luat țara dacă nu mai avem bani în ea?
- Păi...
- Păi?! Crește salariul? Ce meserie aveți?
- Pe șantier! Și să știți că din cauza emigranților au scăzut salariile și...
- Deci din vina emigranților au scăzut salariile!
- Da!
- Dacă nu vă crește salariul în următoarea săptămână, acum, că gata cu emigranții, cine e de vină?
- Păi o să fie o perioadă de...
- Ok, o perioadă, dacă nu vă crește salariul peste 5 luni cine o să fie de vină?
- Păi...
- Ați votat să iasă din UE! Dacă firma care a deschis șantierul închide și pleacă în Germania cine e de vină?
- Vom rezista!
- Păi cum să rezităm, când lira a pierdut 6% într-o singură noapte?
- Atunci guvernanții să...
- Aha, deci recunoașteți că guvernanții au o parte mai mare de vină decât emigranții sau refugiații!
- Au și ei, dar...
- Dar ce?! Dar?
- Nu știu, vom vedea...
- Aha, vom vedea, am înțeles... Vom vedea atunci!

Pentru cine nu știe Farage și ăștia se visează la putere acum, deci LBC începe campania jos Guvernul;)))

Cam așa ceva se face, prieteni de la Evenimentul zilei care aveți tiraj câte cărți de colorat are fii-miu:))) Ăștia au influențat o jumătate de țară să voteze într-un fel, au construit cărămidă cu cărămidă, cu calm, strategic și, după ce au votat, i-au lăsat să sune pe banii lor și i-au făcut de căcat, că sunt iresponsabili, că habar n-au ce-i cu ei, că sunt varză, că e vina lor, exact!:)))) Asta înseamnă presă, asta înseamnă a 1,5-a putere în stat, băi, Evenimentu, nu să publici pupături în cur la Ponta sau la Udrea, în funcție de ce chioșc de acadele îți dă și ție publicitate;)))

Hai, să-i lăsăm pe ăștia de la Evz, că oricum nu mai contează și sunt vai de pula lor. Ultima dată când au făcut presă era pe vremea când veneau cu elicopterul la Constanța, să filmeze nave și... Vremuri demult apuse, acum publică ode conducătorilor iubiți pe pișcoturi, dar se citesc între ei:
- Ai văzut ce articol am publicat?
- Nu, dar o să mă uit!
- Să te uiți și să-mi dai și mie un like, că nu am decât ăla pe care mi l-am dat singur!
- Ok, îți dau, dar să intri și tu la mine să-mi dai like la materialul cu Brexit, ăla în care îi fac de căcat pe englezi!
- Gata!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!