19 apr. 2011

Adevarul de Seara Constanta vrea sa ma ruineze!

Comunicat de b(logg)resa

In urma unui articol aparut astazi, nu stiu in cat suntem aprile 2011, pe pagina online a Adevarului de Seara Constanta reiese ca eu am un nume de uman, un chip de uman si stiu sa scriu si sa citesc! Tin sa precizez ca voi actiona pe toate caile, aleile si bulevardele legale posibile pentru ca imaginea mea a fost facuta harcea-parcea! Cum poti sa compari o capsuna dulce si zemoasa, care face deliciul femeilor (mai ales cu frisca si sampanie) cu ala din poza? Mai mult decat atat, eu m-am straduit mult pentru numele asta! Ce-o sa zica colegii mei? Ce-o sa zica lumea la alimentara cand va merge la cumparaturi? Vor vedea capsuni in oferta si vor zice "Nu e mah capsuni! E ala de l-au dat in Adevarul de Seara Constanta!"
Lupta mea pentru emanciparea Capsunarilor va continua! Nu ma las batut de un articol de presa! Voi demonstra intregii tari ca Capsunarii are si ei drepturi... nu numai obligatii! Voi cere daune morale, materiale... tot ce se termina in "ale" voi cere!
Si asa cum a zis si presedintele Basescu (care iubeste capsunile mai ales cand acestea trimit multi euroi in tara) voi incheia si eu nu inainte de a multumi celor de Adevarul de Seara Constanta pentru ca si-au consumat timpul si spatiul (pe ueb) cu mine: Sa-ti fie rusine Dinu Patriciu!
P.S.: Basescule, pentru faza care ai facut-o in Italia (aia cu multumirile pentru lovele) sa-ti fie rusine de 150 ori mai mult decat lu' Dinu Patriciu! Oi fi eu un aliment de desert da n-am uitat...