21 feb. 2014

De ce nu e bine

Să deschizi gura primul

Cum spuneau? Că nu vă lăsați, că luptați până la capăt, că să ieșim și noi în stradă să-i susținem:))) Eh, eu n-am zis nimic, am tăcut din gură și bine am făcut. Dar acum s-a terminat circoteca și putem trage concluzia. Una singură, extrem de previzibilă: au murit exact ca proștii ăia de la noi:)))

Ați citit, da? Au venit trimișii sultanilor și după ce au tratat ei ce trebuie le-au comunicat fraierilor din piață exact ce se aștepta toată lumea normală la cap să le comunice: semnați ce-am stabilit pentru că altfel ați belit-o, vă omoară ăștia și noi nu mai comentăm pentru că ne-am luat deja felia. Unii mai cu 4 coaie au anunțat că nu-i interesează ce s-a semnat și că vor lupta în continuare, dar veți vedea că în următoarele zile ceilalți îi vor abandona pe principiul deja cunoscut că mai bine mai puțin decât nimic: băi, s-a semnat, ce mai vreți acum?! Cunoaștem, cunoaștem...

Era normal ca UE să nu dea doi bani pe ăia care crapă prin Ucraina atâta timp cât UE nu dă doi bani pe ăia din țările Uniunii care crapă prin piețe. Exact zaruri, moșule, zaruri. Știți că la barbut dai zarurile cu capetele de tot pereții, dar miza sunt banii, nu zarurile! Dacă se ciobește vreun zar se înlocuiește și cu asta basta. Cine se aștepta ca UE să se bată cu rușii pentru ucrainieni ori e chior ori nu vede bine.