.

19 mar. 2011

Parerea mea conteaza!

Am vazut eu intr-o reclama!
Domnisoarelor si doamnelor... hai si domnilor, dar sa nu va vina idei! Trebuie sa-mi dau cu parerea neaparat! Dar trebuie sa incep cu un apel: am fost amenintat pe Facebook! Eu unul nu am crezut niciodata ca e ceva serios pe Facebooku' asta, dar de cand unii sunt dati afara de la munca, iar altii isi pun pozele inclusiv cu combinatia de la seif am inceput sa iau in serios soshalnetorcu' asta... Deci am fost amenintat cu cenzura, cu arderea pe rug si cu stretching-ul pe roata! Asa ca daca mi se intampla ceva cu contu' sa stiti ca imi fac altul... al 7-lea!
Deci, cum spuneam, parerea mea conteaza! Nu stiu pentru cine, dar conteaza! Cu toate astea nu se intampla nimic din ce imi dau eu cu parerea! Asta e ciudat! Cica ce parere aveti dumneavostra despre centralele nucleare?
Eu cred ca centralele nucleare sunt de rahat si ar trebui sa dispara! Da? Perfect! ... Si mai apare una! Sau ce parere aveti dumneavoastra despre criza economica? Eu cred ca e teapa pentru fraieri ca altfel nu-mi explic cum Ferrari si BMW si-au marit vanzarile in halul asta! Da? Foarte interesanta opinia dumneavoastra!... Si ca sa mi se demonstreze ca nu am dreptate au crescut vanzarile si la Mercedes! Sau am fost intrebat ce cred despre Guvernul Romaniei? Nu cred! ... Si nu s-a intamplat nimic! Cu toate astea eu zic ca parerea mea ramane deosebit de importanta! Am vazut si o reclama cu chestia asta! Ce? Mai e o reclama mai deosebit de importanta? Ce zice? Ai grija de tine? Parca am auzit-o... da o spune una in soapta... Asta e si smecheria, sa nu auda toti? Aha...
P.S.: In seara asta se apropie Luna de Pamant si cica o sa fie nasol! Avand in vedere ca toate se intampla invers decat imi dau eu cu parerea atunci pentru seara asta parerea mea e ca o sa fie catastrofe naspa peste tot... macar stam dreacu linistiti! 

5 comentarii:

  1. e vorba de emisiunea aia la TV care se cheama "Parerea ta conteaza" ? inseamna ca acolo trebuie sa-ti dai cu parerea :) hai, fa un pas in televiziune, poate te angajeaza la ei

    RăspundețiȘtergere
  2. Pareat ta conteaza, suntem oameni liberi macar in mintea noastra.

    RăspundețiȘtergere
  3. eu am de gand sa merg la un chef in noaptea asta... te citesc cu placere, deci nimeni nu te va putea cenzura:))

    RăspundețiȘtergere
  4. Dіva Lіfe Ϲosmetics - www.dіvа-lifе.
    rο este o firmа de vаnzarе directa ԁe produse сosmеtiсe,pаrfumurі nouа pe ρiata
    din Romaniа.
    Dupa ce completatі fοrmularul de inѕcrіеre in mаgazinul online Dіνа Lіfе Cοѕmetiсs avantaϳele іncеp sa aρara
    Here is my web-site ... Margo cosmetics

    RăspundețiȘtergere

puteti si sa injurati daca nu va suparati!