.

14 iun. 2015

Ma uit la Romania te iubesc

Si ma bufneste rasul

Am Dolce din ala unde stau. Cu ocazia asta vreau sa-i felicit pentru ca am inteles ca de la anul doar ei dau Champions. Digi isi merita soarta, au crezut ca daca-l invita Prelipceanu pe Hurezeanu sa faca mistouri pe acolo se mai uita cineva la ei. Nu, nu se mai uita. 

Ma uit cu Moldomin, tot un fel de Rosia Montana. De la director pana la ministru spun toti ca nu pot face nimic, ca cica Instanta:)))) Toti respecta legea, asa declara:)))) Intre timp se imbolnavesc aia pe acolo de plamani, cancer, etc. Nu intereseaza pe nimeni. Apropo, unde pula mea e Moldomin asta?! Ca de la televizor nu-mi dau seama, zici ca e pe Marte... Ah, Moldova Noua, a zis asta... Dar Moldova Noua unde e?! Ca n-a mai zis...

Urmeaza Stirile Pro Tv... Pricipalele evenimente: s-au ciocnit cu barcile pe Snagov:)))) A profanat mormantul lui Cacat Boca Pisat:)))) Deci tragedie...TRAGEDIE, frate, s-au ciocnit cocalarii cu salupele si e TRAGEDIE:)))) Baga-mi-as pula-n barcile lor si-n mortii lor:)))) Asta e tragedia in Romania, accidentul pe Snagov. Deci pe aceeasi televiziune unde cu doua minute inainte s-au aratat imagini asemanatoare cu alea pe care le trimite robotul de pe Marte, unde se arata cum se imbolnavesc sute de oameni de cancer din cauza sterilului si a altor cacaturi, unde vin directori si ministri platiti cu saci de bani ca sa ridice din umeri ca ei nu stiu si nu pot face nimic se prezinta acum o mare tragedie cu niste ghertoi de cacat care s-au accidentat cu barcile pe Snagov:)))

Ce sa va zic... Succes in continuare si vizionare placuta!:))))

0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!