5 dec. 2011

Capsunarul si zicerile celebre

Ce sa zic si eu ca sa raman in istorie?
Bah, ma gandeam eu asa cum sa fac sa raman in istorie. Adica ma gandeam ca cel mai simplu sa ramai in istorie e sa zici dreacu' ceva si gata! De exemplu ala a zis Evrika si a ramas in istorie! Sa-mi trag una, mai facea si baie! Deci el statea asa in cada, apa fierbinte, muzica in surdina si cand deodata a zis Evrika! Si pac, a ramas in istorie! Sau ala care a zis Veni, vidi, vici! Pai de cate ori nu m-am dus eu, am vazut si am plecat... sa fiu eu sanatos! Doar ca eu n-am zis, bah, la nimeni! Dar vad ca daca nu zici nimic nu ramai frate in istorie. Si nici nu e nevoie sa zici cine stie ce ca sa ramai! Poti sa zici si chestii fara logica! De exemplu unu' a zis ca E egal cu mece la patrat! N-are nici-o treaba toata zicerea asta, dar iata ca omu' a ramas in istorie. Pana si ala care a zis "Mai animalule!" a ramas. A ramas ala in istorie? A ramas!
Asa ca a venit timpul sa zic si eu ceva ca sa raman in istorie. Doar ca nu stiu ce sa zic... Imi trebuie ceva simplu si eu nu prea stiu sa zic lucruri simple. Adica pot sa zic, dar dupa aia mai mult ca sigur ma apuc sa va explic de ce am zis si nu mai termin! Trebuie sa zic ceva fara sa va mai explic... Nu-mi vine nimic! Ce dreacu' e nene asa de greu sa zic ceva simplu? Moaaaaaa... Pai si eu cu ce mai raman in istorie acuma?
P.S.: Am mai intrebat niste cunostinte, am mai dat niste telefoane, dar nimic... Nu mai stie bah nimeni chestii d'astea simple, ca pe vremuri!