.

27 oct. 2023

Referitor cu dilimachis care a tras in State si a omorât 18 oameni

O sa scape, daca nu-l împușcă si ajunge la proces o sa scape! Hai sa va zic si de ce. Am ascultat într-o seara o emisiune la radio făcută de o tipa, doctor, ceva, din ăștia cu capul, psihichiatrie din aia, cum ii spune. In sfârșit, tipa l-a invitat pe unu să-și spuna povestea. Si ăla a spus-o!

Se făcea ca, într-o seara, îl cheamă șeful lui la o cafea, sa discute cu firma, cu afacerile. Se duce asta, bea cafea, discuta, toate bune si frumoase. Când sa plece, se ridica de pe scaun, se întoarce către ușa, moment in care șeful bagă de vreo 18 ori cuțitul in el. Scurt, fără explicații, fără nimic! A pierdut tipul o data si jumătate cantitatea de sânge, atat i-au zis aia de la spital ca au folosit pentru el, dar a scăpat! O sa ziceți minune, miracol! Nu, minunea si miracolul abia acum încep!

Proces! Se aduna toată lumea, vine judecătorul, ăla recunoaște (nici nu avea cum sa nu recunoască, casa lui era ca de Halloween, toate datele, amprente, 100% vina lui), avocații spun ce au de spus, se așteaptă verdictul. Vine verdictul, toată lumea sa se ridice într-un picior, judecătorul ia foaia si citește: NEVINOVAT pentru 18 cuțite in spate, gât, omoplați, cap, fata, peste tot, băgate in asta! Nevinovat, doamnelor, domnișoarelor si domnilor! 

Motivarea super simpla: se știa ca omul e damblagiu, era sub tratament, dar nu-și luase pastilele! Se stabilește sa se interneze într-un spital de maxima siguranță, cacat, pentru 5 ani, unde, pe banii statului (inclusiv pe banii lu' asta de și-a luat cuțitele si abia a scăpat cine știe cum) o sa fie tratat! Întreabă tipa de la radio:

- Deci acum e in spital?

- Nu, după un an si jumătate a fost eliberat, medicii au considerat ca l-au tratat destul si ca poate merge liniștit acasă. 

- Deci e liber ca pasarea cerului! Si cine garantează ca nu mai poate avea o criza si sa repete istoria?

- Nimeni, nu garantează nimeni nimic!

In lumea asta trăim, o lume unde drepturile omului sunt sacre indiferent de drepturile tale! Daca ești nebun ai drepturi, daca esti oricum altfel decât normal ai toate drepturile! Daca nu ești nebun, nu ai patru capete, nu ai 7 coaie, nu ai absolut nici un drept, nu ești om! Daca ești din asta, ca mine, care nu se drogheaza, nu da in cap la nimeni, nu conduce beat, nu violează femei sau copii, in general ești genul care se duce la munca si după aia vine acasă, ești halit, nu ai nici un drept in ziua de azi! Sau, mai bine zis, ai dreptul să-ți iei 18 cuțite in gât! Daca scapi, ai dreptul sa participi la un proces unde ai sa vezi cu ochii tai cum, ăla care te-a lăsat lat, se ridica si pleacă liniștit să-și continue opera, protejat de absolut toate instituțiile care, chipurile, te protejează pe tine!

Si ce e misto e ca sunt imbecili care susțin tampenia pana la capăt! Evident ca o fac pentru bani, tot felul de profesii, tot felul de asociații s-au inventat in jurul aberațiilor de genul asta! Ca e de moment, ca e om bun, tot felul de scuze au născocit ca sa protejeze creaturile astea sinistre! Se strâng fonduri, grămezi de bani, se plâng ca le trebuie mai mult, e o întreagă afacere, avocați, alea alea, industrie! Când ii vad si pe ăștia cu foști militari mă apuca boala! Am avut ocazia sa discut personal cu un ex, plus declarația lu' ăla din Legiunea Straina, care mi-a rămas tatuata pe creier. Asta, de-am vorbit cu el, plângea pur si simplu ca nu mai poate merge a treia oara in Afghanistan, ca l-au scos cu nu știu ce boala. Ala din Legiune mi-a dat răspunsul problemei când l-a întrebat reporterul:

- Da de ce ai ales sa rămâi definitiv in Legiune? Puteai sa pleci, ai bani, ai tot ce-ți trebuie pentru o viața normală!

-   Pai unde in viața normală poți sa omori pe cineva fără sa ți se întâmple absolut nimic după aia?

0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!