.

10 mar. 2015

Cu toate că are dreptate...

... Mazăre este din ce în ce mai nervos!

Vă aduceți aminte când dansa cu afișele cu ANI în spate, când îi făcea pe procurori în toate felurile, când râdea cu gura până la urechi și făcea miștouri înconjurat de toate parașutele din oraș? Eh, se pare că au apus vremurile alea, gata, s-a terminat și cu Ștefan cel Mare și cu Suleyman și cu tot, nu mai face cinste salvamarul, gata!

Astăzi a ieșit extrem de nervos de la Curtea de Apel, de la București. Nici un mișto, nici urmă de curve, nici zâmbete, nici dans, zero carnaval, nimic absolut. Și asta, culmea, în condițiile în care avea toate explicațiile la el! Ok, explicații pentru ziariști, pe procurori se pare că nu i-a convins cu vrăjelile alea că nu mai e acționar de 12 ani și bla, bla, bla, prea a ieșit cu nervi pe el. La ziariști merge, pe ăia oricum îi doare-n cur de el, pun pariu că s-au dus acolo pentru că sperau să facă ceva circ, să mai declare ceva la care să râdă toți idioții din țara asta, să le mai cumpere și lor cineva ziarele. Au plecat supărați ziariștii, n-a făcut Mazăre circ, din contră, era serios, iar seriosul nu vinde nimic în România.

Dacă mai continuă așa pun pariu că n-o să vină nici un ziarist dacă o să-l salte definitiv. La ce să vină?! Păi dacă el iese serios de la Curtea de Apel ce sens mai are să vină cineva dacă-l bagă la pușcărie? Păi atunci o să plângă sau o să fie în ultimele zile de viață, o să împrumute cancerul lui Nicușor și o să spună că mai are trei zile și moare dacă nu este trimis de urgență în State. Doar în State te vindeci de așa ceva, vând ăia niște mici acolo de nu-i adevărat, vindecă orice...

P.S.: Ați pregătit carele alegorice? Haideți, mai repede, acuși vine vara și vă ia pe nepregătite! Exact, tema de anul ăsta este Viața de pușcăriaș, aveți modele să vă puneți și-n cap (și încă nu au intrat toți, mai urmează o grămadă!).

0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!