.

13 dec. 2011

Capsunarul si plecarea bancilor

Unde pleaca bancile cand pleaca?
Cica camatarii... pardon, bancile din Romania cam vor sa-si ia talpasita de p'aicea. Asa, si? Care e problema? Pentru ce trebuie sa scriu despre asa ceva? Pe voi va intereseaza? Pai daca nu va intereseaza nici pe voi nu mai scriu nimic. Sa plece frate. Sa vedem unde se duc. Poate pleaca in Africa sa dea credite! Am auzit ca acolo se fac credite de 60 de euro pe an! Adica vine africanu' si cere 60 de euro si banca ii calculeaza rate de 5 euro pe luna plus interese! Cred ca le baga 1250% interese ca sa castige ceva de pe urma lor.
Bancile nu comentau nimic cand dadeau credite cu buletinul, nu-i asa? Adica nu se suparau si spuneau "dom'le, daca mai vine cineva sa ceara credit cu buletinul noi plecam!". Nu spuneau nimic, nu-i asa? Si nu inteleg de ce se supara acum, ca doar le iau la aia telefoanele, sau televizoarele, sau casele inapoi. Sa-si deschida niste amanete si sa vanda acolo ce recupereaza de la lume... Asta e.
Doar ca va dau niste vesti nasoale dragi bancheri: nu prea mai aveti unde dreacu sa va duceti. Uite, pana si in Anglia ii mai apara doar Cameron pe bancheri, ca doar pentru ei nu a semnat noul tratat european. Cica de la anu' se baga in Anglia limita la salariile bancherilor, asa ca nu mai merge sa faceti chindie la ago di Como, in Italia, asa cum faceati in 2009! Apropo', ce dreacu sarbatoreati acolo cand toata lumea era in rahat? Hehehe, mi se pare ca sunteti cam pe invers voi, in sensul ca atunci cand lumea e trista voi va bucurati si cand toti incep sa-si doreasca iesirea din rahat voi va suparati. Am zis ca sunteti pe invers ca sa nu va zic altfel... Sau sa va zic?
P.S.1: S-au sinucis un sac de patroni de firme pana acum din cauza crizei! Care din cauza falimentului, care din cauza datoriilor, care din cauze necunoscute. Pana nu vad ca incep sa se sinucida bancherii n-o sa-i cred ca au probleme! Am zis!
P.S.2: Am zis ca nu scriu despre subiect. Pai nu am scris! Asta a fost doar asa, ca daca ma apucam sa scriu cine stie daca mai terminam vreodata...
E prea tare caricatura ca sa n-o fur de pe blackcommentator.com

0 comments:

Trimiteți un comentariu

puteti si sa injurati daca nu va suparati!